Počutje danes bo skladno z vremenom, zato se boste najbolje počutili doma. :). Stvari boste videli bolj črne, kot v resnici so in temu primerno boste tudi bolj občutljivi. Občutek, da se je cel svet obrnil proti vam, bo vzrok za to, da se boste smilili sami sebi. Imeli boste občutek, da vas drugi ne razumejo; ali da vam partner ne posveča dovolj pozornosti. Če vas prime, da bi se zjokali, to tudi storite. Solze so dobre! Prečistijo težka čustva in sperejo stare blokade.

Na včerajšnji delavnici Odnosi sem spoznala, da je partnerjeva bolečina pravzaprav zrcalna slika mojih potreb in želja. Kaj to pomeni? Torej, če boste imeli občutek, da vam partner (oba spola) ne posveča dovolj pozornosti, je to pravzaprav bolečina, s katero se je oz. se sooča tudi vaš partner. Morda ni smel izražati čustev? Ali pa jih ni bil deležen in tega ne zna? Povejte svojemu partnerju, da ga imate radi; pokažite mu, kaj je nežnost in mu povejte, kakšne so vaše romantične želje. Začnite zdravljenje sebe in posledično tudi zdravljenje partnerja. Preživita večer skupaj, samo vidva! Se spomnete, kako ste se obnašali do partnerja takrat, ko vas je očaral? Prižgite svečko in skupaj obujajta spomine ob fotografijah.

Občutjivost se bo danes zelo odražala tudi v odnosih s starši in otroci. Nič ni narobe s tem, če s te občutljivi. Pazite le, da ne boste iz tega naredili celo dramo. Pomislite tudi na to, da vaši bližnji morda ne razumejo, kaj se vam dogaja in kako se počutite. Vaše nepredvidljive čustvene reakcije jih begajo in morda enostavno ne vejo, kako se obnašati. In ne pozabite, morda so občutljivi tudi oni. Kako bi vi želeli, da se so oni obnašajo do vas? Bodite vzgled, bodite vi tisti, ki jih razumete, pa četudi se vam bo to zdelo blazno težko.

Prav vaše počutje bo danes razlog, da vam ne bo do družbe prijateljev. Morda le tistega enega, samega, ki bo ob vas, ko se boste počutili najbolj ranljive in si boste v njegovi bližini dovolili jokati. Najbolje se boste počutili v varnem udobju svojega doma.

V dnevih, ko vidimo stvari bolj črne kot so, smo na en način tudi slepi. Slepi za tiste majhne pozornosti in darila, ki so vredne ogromno. In ko vidite le, kaj nimate, spregleda to, kar imate. In teh drobnih stvari je nešteto. Danes se osredotočite na te majhne stvari in bodite za njih hvaležni. Pri tem verjemite, da vam denar in materialno obilje pripadata. Ne obremenjujte se s financami in verjemite, da bo svet poskrbel za vas.

Tudi na poslovnem področju bodite danes bolj pazljivi v odnosih. Zavedajte se, da so občutljivi tudi drugi, ne samo vi. Raje se umaknite, saj toliko občutljivost v ozračju ne prinaša nič dobrega.

Najdite način, da se umirite in da si dvignete razpoloženje. Na način, ki vam najbolj ustreza – meditacija, barvna terapija ( pastelna zlato rumena barva, svetlo zelena in lila), eterična olja za pomirjanje (vrtnica, vijolica in jasmin).

Ne samo vi, vsi bomo danes zelo občutljivi. To s seboj prinese spremenljivo in dokaj nepredvidljivo razpoloženje. Na dan lahko pokukajo stare blokade, stara čustva. Poslušajte, kaj vam govori telo, bodite pozorni na napetosti, bolečine v telesu. Poiščite povezavo med tem in čustvi. Kaj je prva stvar, ki vam pride na misel? Upoštevajte to misel in jo poskušajte predelati.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte lep in uspešen dan 🙂