14. dan v mesecu ni dan, ko bi se zavezovali čemurkoli, zato danes ne pretiravajte z obljubami, ki jih verjetno ne boste mogli izpolniti. Bodite odprti in iskreni, ne samo do drugih, temveč tudi do sebe. Dan je odličen za timsko delo, ki pa bo prineslo rezultate le, če boste skupaj staknili glave in držali skupaj. V trenutku, ko bo kdo želel delovati po svoje, bo sodelovanje padlo v vodo, rezultati pa bodo le še bežen spomin. Samo število 14 je precej zmerno število, saj zajema socialne vidike 5 in jih meša z izvirnostjo 1 ter trdnostjo 4. Čeprav dan ni najbolj primeren za nove projekte, pa lahko vseeno naredite veliko, če se le ne boste pustili motiti ali zmesti. Predvsem si ne dovolite zapasti v preveč razmišljanja in premlevanja, saj vas bo potegnilo v popuščanje frustracijam in nezadovoljstvu.

 

Globalni dan 8 vam prinaša lepe možnosti, da zavihate rokave in se zakopljete v delo. Število 8 s seboj prinaša energijo za dokončanje stvari, pa tudi delček karme. Karma ni nič strašnega, pomeni le, da ne pozabite na zakon vzroka in posledic. Danes imate neskončne možnosti, da naredite nekaj, kaj vam bo v prihodnosti prineslo pozitivne rezultate, pa vendar velja tudi obratno – neskončne možnosti, da naredite nekaj, kar bo prineslo negativne posledice v prihodnosti. Vsaka izbira ima posledice in karkoli boste danes že naredili, poskrbite, da bodo te posledice lepe in prijetne, skratka pozitivne.

Na dan, ki mu kraljuje 8, se posvetite vsem finančnim zadevam, saj 8 obkrožajo zelo poslovne energije. Preglejte stanje naložb, če je kaj v povezavi z dedovanje ali davki, prav tako pa ne pozabite na dogodke, ki lahko prinašajo velike življenjske spremembe. Te spremembe ne bodo vplivale na delovanje sveta, vendar pa bodo dovolj velike in dovolj pomembne, da da bodo vplivale na vaš svet, predvsem z usmeritvami in namigi. Sledite jim, sledite sebi, sledite svojemu srcu, sledite svojim ciljem. Srečno in uspešno potovanje, Tjaša ?