Numerološki vpogled za 14.8.2019

14. dan v mesecu ni dan, ki bi namenjen kakršnimkoli zavezam in obljubam. Energije bodo precej nestabilne, izmenično pa se bodo vplivi kazali kot površnost št. 5, neodvisnost št. 1 in predanost št. 4. Danes bodite odprti, pošteni, spoštujte pa predvsem roke in se osredotočite na stvari, ki ste jih že začeli. Še prehitro se boste danes pustili zmesti do te mere, da bi opustili to, kar delate, če pa se že boste popolnoma poglobili v svoje delo, pa se potrudite, da pri tem ne boste povsem pozabili na potrebe drugih.

Ko vam bo uspelo vzpostaviti ravnovesje energij št. 14, bodo delovale v vašo korist. Na splošno boste danes miroljubni, zato je dan primeren, da prosite za pomoč druge, še posebej če to pomoč potrebujte pri zaključevanju zadev. Prednost dajte timskemu delu, vendar le v primeru, ko bo vsak od vpletenih enakovredno prispeval k doseganju zastavljenega cilja. V kolikor bo v timu nekdo, ki bo skušal iskati bližnjice ali se izogniti svojemu delu, sodelovanje celotnega tima nikakor ne bo uspešno.

Zaradi vplivov globalnega dne 7 boste danes delovali neodvisno, predvsem pa ničesar ne boste jemali za samoumevno. Naslonili se boste na dejstva, ki jih boste tudi sami raziskali, o njih premislili in se šele nato odločili, če sovpadajo z vašim konceptom razmišljanja in delovanja. Šele nato jih boste morda vključili v svoje projekte. Prav nobene stvari ne boste danes storili brez tehtnega razmisleka, pri tem pa vam bo vseeno, kako neobičajna bo vaša ideja oz. delovanje. Če vam bo zaradi 7 danes po eni strani bolj ustrezalo, da ostajate v ozadju in le opazujete dogajanje ter razmišljate, pa vas bo prav to delalo privlačne drugim in boste zato še bolj izstopali iz množice. Če se boste odločili za sodelovanje, se spomnite na delovanje števila 14 oz. vzpostavljanje ravnovesja te energij, pa bo sodelovanje lahko zelo uspešno.