Numerološki vpogled za 14.7.2018

Danes je dan za sprostitev. Jeeej ?. V večji meri bo dan prijeten, prehitre reakcije znajo danes biti bolj očitne pri vseh, ki imate v svoji numerološki kodi števili 3 in 8.

Če se boste počutili razpete med željo, da bi počeli nekaj, kar vas veseli in med potrebo po služenju denarja, razmislite o tem, da bi oboje združili. Zakaj ne, saj je mogoče početi obe stvari hkrati?! Dan prinaša željo po spremembah in prinaša tudi načrtovanje. Morda boste danes nekaj časa posvetili prav za načrtovanje potovanja, iskanje novih možnosti, brskanju po spletu. Ne pozabite pa si vzeti nekaj časa tudi za izlet v naravo in na srečanje s prijatelji.

Prijatelji so zaklad in morda se vam prav danes, ob pogovoru z njimi , porodijo nove in dobre ideje. Na prijateljskem področju se danes kaže tudi možnost, da se obnovi odnos s prijateljem ali prijateljico, s katero sta se nekoliko odtujili in lahko se povrne medsebojno zaupanje. Lepo kajne?

Tudi na partnerskem področju bo danes v ospredju izražanje ljubezni in poglabljanje odnosov. Samski se odločite in razširite svoj krog znancev, pojdite v novo družbo, saj imate v novem okolju več možnosti, da spoznate novo osebo. V vsakdanjem krogi in z rutinirami navadami se bo to težje zgodilo. Morda vam pri tem in pa na vseh ostalih področjih lahko pomagajo razne mentalne in meridianske tehnike zdravljenja, ki bodo danes še posebej močno delovale.

V odnosih z otroci vam lahko pomaga  tudi igranje igrice Jaz sem (kupite jo lahko na www.emilyenveritas.com), ki vam bo v veliko pomoč pri osebnostni rasti in razvijanju samopodobe – Vas in vaših najbližjih. Saj ko znate svoje napake in neumna ravnanja odpustiti sebi, ste potem veliko bolj razumevajoči in strpni do drugih, predvsem do svojih otrok. In ker je danes dan ugoden za nakupe preko spleta, je nakup še bolj podprt.

Na poslovnem področju danes združite različne darove in talente, ki jih vsekakor imate in nato v sodelovanju z drugimi skupaj ustvarite nekaj novega. Nekaj večjega. Dan naj bo namenjen predstavitvam, marketingu in spletnemu trgovanju. Danes bodo ljudje prošnjam prisluhnili z veliko več razumevanja kot v preteklih dneh.

Čas je za združitev polarnosti in navideznih nasprotij, ki jih doživljate na osebni ali poslovni ravni!

Želim vam lep in umirjen dan, Tjaša 

www.emilyenveritas.com