Pred vami je dan, ko se boste vsega lotili s polno mero energije in moči. Ovire, ki se vam bodo postavljale na pot, pa če bodo še tako velike, boste premagovali z lahkoto, če boste le poslušali svoje hipne uvide in intuitivna spoznanja. Sledite jim in lahkotno, brez velikih besed dosegli ugled in spoštovanje okolice.

Po dogem času je tu dan, ki vam daje odlično podporo, da naredite korak naprej na poslovnem področju. Izkoristite dobre vibracije dneva in dokončajte tiste poslovne dogovore, ki se odvijajo že kar nekaj časa. Dan je dober za sklepanje dogovorov o obliki in načinu sodelovanja povsod, kjer je prej prišlo do zastojev pri dogovarjanju. Vaše delo bo cenjeno, morda boste celo napredovali. Kljub temu to še vedo velja le za dogovore, katerih začetki segajo v čas pred decembrom oz. preden se je Merkur obrnil retrogradno. To torej ne velja za nove ideje, nove posle. Enako, staro – ja, novo – ne, velja za vsa podpisovanja poslovnih in materialnih pogodb.

Tudi za materialne pogodbe velja enako kot poslovne. Če ste se v preteklosti že dogovarjali za nakup zemljišča ali stanovanja, morda prav danes dosežete dogovor. Dan ni dober za povsem nove nakupe, nove ideje, nakupe novega zemljišča, stanovanja – vsega, kar se pojavi danes. Pri nakupih boste preudarni in ne boste brezglavo trošili. Uspeli boste doseči dobro razmerje med ceno in kvaliteto.

Dan je zelo dober za selitev, sploh če ste stanovanje uredili že pred decembrom ali greste v najem stanovanja za določen čas. Otroci – odrasli seveda, danes je odličen dan, da zapustite dom svojih staršev. Staršipustite svojim otrokom svobodo, saj jim s tem sporočate, da jim zaupate. Na ta način prevzemajo odgovornost za svoje odločitve in občutek svobode, da je njihovo življenje res le njihovo. To ne velja le za odrasle otroke, velja za vse.

Tempo življenja je večkrat vzrok, da partnerja živita drug mimo drugega. Danes je dober dan, da se nazaj povežeta ali pa morda tudi prideta do ugotovitev, kako zadevo spremeniti. Vaša dojemljivost za počutje in potrebe partnerja bo danes visoka, dobro boste zaznavali tudi, če kaj skriva. Ne bojte se resnici pogledati resnici v oči. Ovire boste danes premagovali s svojo srčnostjo in levjo neustrašnostjo. Moč zaznave lahko izkoristite za to, da naredite tisto, kar čutite, da vaš partner želi. V svoji svobodi pa boste danes uživali vsi, ki ste samski. In prav zato boste še posebej privlačni, priložnosti za resne zveze pa se bodo kar vrstile.

V odnosih s prijatelji boste danes v poziciji, ko boste lahko prijatelju pomagali. Prijatelju, ki se je znašel v težavnejšem obdobju in mu pomagate v tej kaotični situaciji. Vam pa se danes lahko zgodi, da vam danes pri pomembnem duhovnem spoznanju pomaga starejša oseba. Povsem nepričakovano.

Morda vam bo na duhovni poti pomagala prav oseba, ki jo boste danes obiskali – bioenergetik, reiki terapevt, kiropraktik, maserka, ajurvedski zdravnik ali svetovalec oz. psihoterapevt. Ne pozabite pa, da vaš optimizem dela čudeže, zato le ostanite pozitivno naravnani. Če se le da, se danes izognite operativnim posegom ali puljenju zob.

Danes prisluhnite svojemu notranjemu občutki, ki vas bo vodil preko celega dneva. Verjemite, predvsem pa ne pozabite, da s svojim optimizmom privlačite čudovite okoliščine in odnose, uspeh in blagostanje. Zaupajte si!

Želim vam čudovit dan, Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.