Numerološki vpogled za 14.10.17

Morda se vam bo danes zdela, da se kljub trdemu delu, potrpežljivosti in trudu stvari ne premaknejo z mrtve točke oz. da niste tam, kjer bi želeli biti. Vendar – kljub tem občutkom in okoliščinam v katerih ste, pričakujte le najboljše, saj boste bogato poplačani.

Vzemite si prost dan in si privoščite zabavo, druženje, ljubezen, krajše izobraževanje; nekaj kar vas pomiri, veseli in vam napolni srce. Dan naj bo namenjen zdravljenju, tako odnosov kot tudi telesa.

Danes se posvetite svoji vezi, predvsem v primeru, če v vezi »škriplje«. Potrudite se in svoj partnerski odnos pozdravite in izboljšajte: povejte partnerju, kaj vam je pri njem všeč, zakaj ga cenite, zakaj je vajina veza trdna in vredna truda. Verjemite, da ljubezen vedno zmaga. Ker je danes dan za celjenje, ni pa dan za nove začetke, samski nimate veliko možnosti, da bi razmerje začeto danes, lahko trajalo.

Bodite odprti do svojim bližnjih in jim povejte, kaj si želite, kaj mislite. Če se zapirate vase in jim ne poveste, delate škodo sebi in njim. Vaši bližnji vas bodo razumeli, a če ne poveste, ni kaj razumeti. Odkrit pogovor in jasno izražanje občutkov lahko razgrne oblak nejasnosti, to pa vodi v izboljšanje in zdravljenje odnosov. To velja tako v odnosu do najbližjih kot tudi v odnosu do prijateljev. Če ste storili napako, se opravičite. Vsak kdaj naredi napako, ljudje pa smo srčni in znamo tudi odpuščati.

Na poslovnem področju boste danes veliko dosegli prav svojo vedrostjo in prepričanjem, da je svet lahko lep in da se spreminja na bolje. Vaš način pozitiven način razmišljanja se bo kmalu začel manifestirati v realnem življenju. Delajte na pozitivni naravnanosti, popravite kar je za popraviti in izboljšati. Danes ni dan za začetke in to velja tudi poslovni del – ne podpisujte pogodb oz. ne začenjajte ničesar, kar želite da traja ali vam da finančne rezultate. Na finančnem področju bo danes  zgedalo, kot da vam gre veliko stvari narobe. To se lahko pokaže kot prepolovitev prihodka ali pa kakšen nepričakovan strošek, ki vam bo vzel sapo. Zaupajte in verjemite, da je je vaša finančna prihodnost varna, da vam pripadata denar in materialno obilje. Zaupajte in preskrbljeni boste!

Potrpežljivost in zaupanje vam bosta danes prav prišli tudi na zdravstvenem področju, sploh če se vam pojavijo kašne manjše sitnosti. Vse bo ok, lahko pa si privoščite katerega od alternativnih zdravljenj – bioresonanco, reiki terapijo, energijsko masažo…

Saj veste, da ste nekaj posebnega? Prav je, da to začutite in se tega tudi zavedate. Posebni ste vi, posebni so vaši otroci, partner, sosedje,… Vi, mi vsi, smo preprosto čudoviti ?

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte uspešen in umirjen dan 🙂