Numerološki vpogled za 13.8.2018

Število 13 v mesecu ne prinaša slabega dneva, tudi če pade na petek. Je pa to dan, ko morate čuvati svoja čustva. Ne dovolite, da vas drugi izkoristijo in bodite nekoliko bolj previdni, saj ljudje morda niso to, kar kažejo navzven. Preverite njihovo integriteto in preverite motive za njihovo obnašanje, še posebej, če se obnašajo drugače kot ponavadi. Prav tako bi bilo dobro, da ocenite  svoje lastne namene, predvsem od kod izhaja želja, da bi danes delali nekatere stvari.

Število 13 je zelo kompleksno število, saj število 1 prinaša navdih, inspiracijo, število 3 pa dobroto na socialnih področjih. Število 4 doda še veliko merico praktičnosti. Če ste vsaj malo kreativni, je to lep dan, da se izrazite – ni pomembno kako, pomembno je le, da to storite. Poiščite svoje naravne talente in jih skozi izdelek spravite na plano.

Dan bo poln presenečenj. Pričakujte nepričakovano. V zraku bo ustvarjalnost, nepredvidljivost in v vaši okolici se lahko zgodi kar nekaj neobičajnih dogodkov. Vse to vzemite v račun in dodajte nekaj pozitivizma, saj energije dneva v to mešanico prinašajo nadpovprečno srečo. Zaradi vsega, kar se bo dogajalo, boste morali biti preko dneva bolj pozorni, saj vam bodo malenkosti zlahka vzele pozornost in boste srečo iskali na napačnem mestu. Bodite izredno pozorni pri komuniciranju z drugimi, saj na takšen dan hitreje pride do nesporazumov.

Poskusite biti čimbolj prilagodljivi, saj se vam lahko zgodi, da se boste zelo težko držali načrta, ki ste ga tako skrbno pripravili. Ne vztrajajte pri njem za vsako ceno in se prilagodite. Dan je dober za brainstorming s sodelavci in prijatelji. Imeli boste občutek, da vas danes spremlja sreča (bolj kot druge dni). Karkoli boste danes počeli, ima možnosti, da vam uspe in bo vaš trud dobro poplačan. Na splošno bo dan uspešen in prijeten.

Pa lep dan, Tjaša