Jah, pa je tu. Petek 13 in še sončni mrk. Kombinacija, ki bi pravzaprav lahko bila zelo lepa, dan pa primeren za slavje. Število 13 je namreč število transformacije – ko odmre, kar ne potrebujete več, temu pa sledi novo rojstvo. Mrk v sebi nosi uničevanje in odstranjevanje starega. Oboje vam odpira nove poti in odnaša ali umika stvari, ki vas ovirajo, da ne morete poseči po tem, kar si želite. Zato je danes najbolje, da te stvari spustite, sami in prostovoljno, saj če se boste upirali, se bodo umaknile s silo.

Danes se sprošča ogromno moči, zato previdno. Aktivirajte niz za zaščito – 71931. Zaradi vsega dogajanja bo dan morda bolj napet, zato se načrtno umirjajte in sproščajte. Morda vam pomaga misel, da bi mnogi z veseljem bili na vašem mestu in bi zamenjali z vami.

Dan je odličen za urejanje družinskih zadev in družino na sploh. Dobri odnosi se lahko zgradijo šele, ko odmre vse tisto, kar ni delovalo. Zavedajte se, da od svojih otrok dobite oz. boste dobili toliko ljubezni, kolikor jo boste dali. Danes naj bo prvi dan, ko boste svoje otroke pogledali in videli onstran svojih pričakovanj in zahtev. Bližino in pravila lahko gradite šele, ko jih resnično sprejmete kot samostojne osebnosti.

Družina in temeljni partnerski odnosi naj imajo danes prednost pred druženjem in prijateljevanju, saj je današnji dan bolj namenjen temu, da razmislite, kaj vam je v partnerskem odnosu resnično pomembno; da negujete svoj odnos. Kaj tisto, kar je potrebno, da boste lahko rekli, da imate dober odnos?

Spraševali se boste tudi samski, glavno vprašanje pa bo, kakšnega partnerja si pravzaprav sploh želite. Vprašajte se, kakšni bi morali biti vi, da bi takega partnerja tudi pritegnili. Ni enostavno najti odgovorov, kajne?

Na poslovnem področju vas bo današnja nova energija vlekla naprej. Pomembno je, da si najprej naredite načrt, ki ga boste kasneje uresničevali. Vsaka pot se začne s prvim korakom in naj bo danes prvi korak k temu, da se začnete ukvarjati z delom, ki vam daje energijo in ob katerem vam zapoje srce.

Emily je danes zapisala: Če želite osebno in duhovno zrasti, se morate nekaterim stvarem odreči. Iz pepela starega se rojeva novo.

Ja, petek 13 je lahko dober dan, Tjaša