Numerološki vpogled za 13.6.2019

Število 13 v dan prinaša skupek večih energij – zagon št. 1, veličastnost števila 3 in trdnost št. 4, ter je daleč od nesrečnega števila. Edina stvar, ki vam danes lahko škoduje je, če se boste delu izogibali, namesto da bi trdno poprijeli za delo. Že res, da se bodo pojavljale motnje, vendar le do te mere, da bi vas lahko ovirale pri delu. Načeloma se boste držali tradicionalnih in utečenih načinov delovanja, lahko pa vas prime, da bi naredili nekaj presenetljivo nenavadnega le zato, da bi videli, kako se bodo na to odzvali drugi. Dan je odličen, da se osredotočite na določeno delo in se ga lotite z veliko natančnostjo ter ste pri tem pozorni na detajle, še posebej če vaše delo vključuje delo z rokami. Tako boste dan preživeli produktivno in boste res največ potegnili iz energij tega dne.

Globalni dan 4 ne bo prinesel veliko čara in ravnotežja v vso to mešanico energij, vendar prinaša možnosti, da danes res veliko naredite. Št. 4 bo v dan prispevalo namen, odločenost in prizadevanje, da uresničite svoje cilje. Že v naprej se zavedajte, da kljub temu, da boste danes trdo delali in dali vse od sebe, rezultati ne bodo vidni danes, temveč kasneje. Če boste dovolili, da vas pomanjkanje takojšnjih rezultatov potre, lahko dvom in negotovost spodkopljeta ves napredek, ki ga boste danes ustvarili. Imejte jasno določen dolgoročni cilj in zavedanje, da nagrade pridejo kasneje.

Nalog se lotevajte na ustaljene načine, saj danes ni dan za preizkušanje novih stvari ali da bi kakorkoli zašli z začrtane poti. Energija 4 podpira tradicijo in ustaljene načine delovanja, zato ostanite zvesti temu, kar delate in pustite bolj nenavadne načine za kakšen drug dan. Zakaj? Ker lahko, saj je to vaša pot, vaši cilji, vaša transformacija. Preko celega dne bodite pazljivi pri izbiri besed, saj leporečje in ovijanje stvari v vato ni značilno za 4. Prav tako ne verjemite vsega kar slišite in ne nasedajte preveč lepim besedam. Držite se svoje poti, pa bo dan uspešen.