Današnje dogajanje bo pestro in potrebno bo kar nekaj samokontrole, da se bo na koncu vse lepo izteklo.

To danes velja kar za vsa področja. In ko boste danes začutili tisto vrenje in vročino, ki nakazuje, da bi izbruhnili ali rekli kaj, kar vam bo škodilo – umirite se, zadihajte. Včasih je molk najboljša rešitev. To ne pomeni, da tega ne boste nikoli izrazili, le počakajte do jutri, ko bo stanje nekoliko bolj mirno. S tem ne delate usluge osebi, kateri so besede namenjene, ampak sebi, saj vam danes prepiri ali konflikti ne bodo prinesli nič dobrega. Jutri bo pogovor lažji, manj bo nasprotovanja, saj današnji dan v vseh spodbuja nagnjenost k vsiljevanju svojih idej in prepričanj. Počakajte, bolje bo, pa še vrat si ne boste zaprli.

Na poslovnem področju boste zelo prodorni pri odkrivanju tistega, kar v poslu ne deluje, kaj treba izboljšati ali spremeniti. Prišli boste do pomembnih spoznanj, morda celo odkrijete vzroke, ki so vam bili do sedaj prikriti. A pri tem naj danes tudi ostane – odkrivanju, delovanje naj še počaka. V kolikor želite spremeniti pogoje poslovanja z že obstoječim partnerjem, je danes primeren dan, da se dogovorite za sestanek in rezultati bodo morda vidni že danes popoldne. Izogibajte se dvomljivim poslom ali novemu poslovnemu partnerstvu, predvsem pa ne podpisujte ničesar, saj vam to lahko prinese dolgoročne težave. Posvetite se lastnim nedokončanim zadevam in jih pripeljite do konca. Še bolje bi bilo, če počakate do jutri. Če vas danes čaka razprava v povezavi z razvezo, sodna ali zakonita razprava, bodite prepričani, da imate dobrega odvetnika. Zakon je zakon in ovinkom v zakonodaji se izognite.

V odnosu z otroci bo danes samokontrola pomembna predvsem pri tem, da se boste zadržali in jih ne boste zasuli s pretirano skrbjo in nanje prenašali svoje nervoze. Vdih, izdih! Namenite jim svoj čas in pozornost, pokažite jim, da jih slišite in se pogovarjajte; namenite jih še ljubezen pa bodo srečni. To pa je tudi vaša želja, kajne? Recept je preprost – dajte jim to, kar ste si želeli, da bi vaši starši dali vam. Malce pobrskajte po svoji duši, pa bo kar naenkrat vse tako zelo enostavno.

Precej podobno bo stanje tudi na partnerskem področju. Ljubezen potrebuje nego, čustva in skupno preživljanje časa, v nasprotnem primeru – ovene. Veste, kaj si partner v resnici želi od vas ali kaj si vi želite? Odgovor na to vprašanje vam dal tudi vodilo, kaj je najbolje za vaš odnos. Samske bo danes morda popadla velika želja po partnerstvu, vendar naj to ne bo vzrok, da pozabite na svoje kriterije in moralne vrednote. Razmislite.

Na zdravstvenem področju danes opomnik – vaše telo ima neverjetne sposobnosti samozdravljenja in regeneracije. Vendar pa vsega ne zmore sam, potrebuje tudi vaše sodelovanje in nekaj pomoči. Kaj, najbolje veste že sami.

Pred vami je dan, ko bo na mestu vprašanje, kaj si v resnici želite – da obvelja vaša beseda ali sodelovanje. Temu primerno bo tudi vaše obnašanje in delovanje. Misel: Nikoli ne smete obupati nad tem, da se vam bo zgodilo nekaj čarobnega.
Želim vam miren dan, Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.