Počutili se boste veliko močneje kot včeraj, vendar pa dvojnost današnjega dne lahko predstavlja velik izziv. Veliko bolj boste odprti in druženje vam bo zelo ugajalo, vendar pa boste odklanjanje ali zavrnitev sprejeli zelo slabo. Želja po tem, da bi blesteli in potem zavrnitev bosta povzročili, da se boste kaj hitro zapletli v konflikt. Večja samozavest, občutek moči in prepričanje, da je samo vaš odgovor ali mnenje pravo, bosta sprožili vašo veliko željo po pritrjevanju in občudovanju. Katerokoli drugo reakcijo boste vzeli kot osebno zavrnitev in tem primerno tudi odreagirali. Po drugi strani pa vas bo ravno ta želja po ugajanju , naredila bolj velikodušne in radodarne. Torej, če vam bodo danes ploskali in prikimavali, bodo lepo nagrajeni.

To bo še posebej očitno na finančnem področju, kjer bo ta dvojnost zelo izrazita. Če vas bo danes kdo prosil za finančno pomoč, boste svoje stanje predstavili kot zelo zaskrbljujoče. Pri dajanju denarja boste danes zelo skopuški, po drugi strani pa si boste kupili kakšno stvar, ki popolnoma presega vaše finančne zmožnosti.

Na poslovnem področju boste to dvojnost uspešno združili – veliko boste govorili in pametovali, motivacija drugih vam šla super od rok, izkazali se boste tudi kot svetovalec. Če vam bodo sledili, predvsem če vam ne bodo ugovarjali, boste danes uspeli združiti zamisli, ljudi in zadeve, ki na videz sploh niso združljivi. Veliko boste govorili, bistveno manj naredili.

Usklajevanje in umirjanje napetosti vam bo uspevalo tudi na domači fronti ?. Družinskim članom boste podarili veliko darilo, če jim namenite veliko pozornosti. S tem jim boste sporočili, da so vam pomembni. Skupno preživljanje časa, pa naj bo to igra, biljard, kegljanje ali rolanje, vas bo zbližalo, kar bo še nadgradilo vaše odnose. Pred vami je lep dan, izkoristite ga.

Na ljubezenskem področju boste danes zadeli terno, če boste svojega partnerja velikodušno razvajali. Ženske bodite kot kraljice, moški kot kralji, pri tem pa partnerja obravnavajte njegovi vlogi primerno.

Pred vami je lep in sončen dan. Imate dve možnosti: ali boste slabe volje in sitni, ker boste videli le, kaj nimate; ali pa se naučite najti radost v vseh malih stvareh, saj boste tako veliko lažje videli, da bo vedno vse ok.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte uspešen in umirjen dan 🙂