Današnji dan bo precej podoben včerajšnjemu. Še vedno boste polni in energije, saj je trenutno obdobje povečanega delovnega zagona. Zaključili boste cel kup majhnih stvari, vendar ne poskušajte vsega storiti naenkrat. Da ne bo prihajalo do napak zaradi površnosti in skakanja z ene zadeve na drugo, si naredite plan. Ne pozabite na počitek in malico, prazna vreča ne stoji pokonci.

Opozorilo glede površnosti in pretiranemu hitenju naj danes še posebej velja na poslovnem področju. Današnji dan je bolj usmerjen v sanjarjenje oz. rojevanje novih idej. S pomočjo brainstorminga in mešanja medsebojnih idej, imate lahko velike koristi. Pretehtajte razloge za in proti, poglejte na zadeve z vseh zornih kotov, delovanje pa za nekaj dni še preložite. Strategijo in načrt si lahko sestavite nekoliko kasneje, pred tem pa boste vse skupaj še enkrat pregledali. Kdo ve, morda pa se kasneje odločite za povsem novo smer delovanja. Dan ni primeren za podpisovanje pogodb.

Na finančnem področju si danes jasno postavite meje, koliko lahko zapravite. Omejite se na manjše nakupe, da ne boste preveč zapravili. Vleklo vas bo v trgovine in svojo potrebo po nakupu nečesa zase, zadovoljite z manjšim nakupom. Tudi današnji dan ni primeren za večje nakupe kot nepremičnine ali avtomobili.

Na ljubezenskem področju boste danes še vedno v formi za pogovore. Svoje mnenje boste izražali precej glasno. Imeli boste veliko potrebo po druženju, vendar ne s partnerjem, ampak s prijatelji. Dobro premislite, preden karkoli rečete, saj bo jezik danes prehiteval vašo pamet. V nasprotnem primeru lahko danes odnos porušite ali celo zaključite. Družba, slepi zmenki, hitri zmenki in različna druženja za samske so danes na sporedu za tiste, ki niste vezani. Ne ostajajte doma, za štirimi stenami – pojdite v družbo.

Morda je druženje s prijatelji res tisto, kar je danes najboljša izbira, da se izognete težkim besedam v partnerstvu. Dobra družba bo na vas vplivala zelo blagodejno. Izogibajte se opravljanju, širjenju tračev in „wow“ novic, saj s tem lahko neko osebo zelo prizadenete. Pomislite, preden spregovorite.

Doma, v krogu družine, boste naredili in zaključili veliko drobnih opravil. Preostali čas pa namenite svojim otrokom. Morda potrebujejo pomoč pri učenju, izpitih ali kakšni drugi pisni zadevi.

Dan bo v duhu velike aktivnosti in ustvarjalnosti. Porajale se bodo nove ideje, ampak naj danes res ostanejo le ideje. Zaključite tiste manjše stvari, pri tem pa ne bodite zaletavi in nervozni. Vzemite si čas tudi za počitek in druženje.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte lep in uspešen dan 🙂