Numerološki vpogled za 12.8.2019

Dobro bi bilo, če bi danes nekaj več časa namenili temu, da pregledate svoje občutke in tako preverite, kateri od njih so vaši in kateri ne. Presenečeni boste, koliko teže lahko predstavljajo občutki drugih, ki ste jih prevzeli nase. Vrnite jih nazaj. Število 12 prinaša dokaj težke energije, ki združujejo svojeglavost 1, občutljivost 2 in odprtost 3. Vse to bo na vas vplivalo z vseh možnih strani, včasih celo istočasno. Posledično boste morda priča močnim nihanjem razpoloženja, pri vas ali pri drugih, če se le da, danes v odnosu do drugih delujte premišljeno.

 

Če ste kakorkoli ustvarjalni, je danes odličen dan, da se izrazite. Morda boste želeli to storiti na samem in vam ne bo do tega, da drugim pokažete, kaj in kako se počutite. Ker skozi ustvarjanje lahko na lep način izrazite svoje notranje občutke in prav je, da jih ne prezrete. Zavedajte se, še posebej danes, da obstajata pravi čas in prostor za vsako stvar, ki se dogaja in da vplivi števil vplivajo tudi na vse okoli vas. Dobro si poglejte današnje vplive in izberite tiste, ki jih boste lahko najbolj obrnili sebi v prid.

Globalni dan 5 prinaša več kot le nekaj nepredvidljivosti v zgornjo kombinacijo vplivov. Da boste kar najbolj izkoristili vse, kar vam ponuja, boste morali ostati prilagodljivi in fleksibilni. Vibracije 5 vas bodo vlekle k tveganju, da naredite nekaj drznega in avanturističnega, ter da stopite ven iz običajnega. Prinašale bodo željo po svobodi, navdihe in to podprle z iznajdljivostjo. Število 5 velja za srečno število, zato imate danes lahko nekaj več sreče, ki bo pripomogla k temu, da vam bodo vaši načrti in projekti lahko prinesli uspeh in občutek, da se želje uresničujejo. Ker bodo energije tako lahke in brezskrbne, lahko stvari razumete tudi narobe ali pa dovolite drugim, da vas popeljejo po napačni poti, zato poskrbite, da si boste z vsem na jasnem, preden naredite kakršenkoli korak, saj lahko kaj hitro pride do nesporazumov. Energije bodo danes spodbujale k dejanjem, vendar pa pazite, da ne boste neodgovorni. Prav je, da si dovolite nekaj svobode in jo uporabite na produktiven način. Vse ostalo ne bo prineslo omembe vrednih rezultatov. Pred sabo imejte jasen cilj, pričakujete lahko tudi nekaj začetkov, ki to ne bodo in neizpolnjenih obljub. Na vas je, kako boste vse vplive združili, sortirali in si tako zagotovili uspeh.