Numerološki vpogled za 12.7.2019

12.dan v mesecu je dober dan za introverzijo, tudi če ste po naravi bolj ekstrovertirani! Naj vaša ustvarjalnost danes poleti in počnite stvari, zaradi katerih se boste počutili dobro. Občasno vas lahko prevzame malodušje in morda boste ugotovili, da boste v nekaj urah občutili širok razpon različnih čustev. Tudi vsi ostali bodo danes na podobnem čustvenem toboganu, zatopljeni v svoje misli in dogajanje v njih samih, zato je preživljanje časa v samoti oz. samim s seboj danes morda najbolj varna opcija.

 

V kompleksnost energij bo št. 1 prispevalo svojo energičnost, št. 2 svojo občutljivost in 3 svojo veličastnost. Posledično bo domišljija delala na polno, prevzemali boste pobude, poleg vsega pa boste že zelo karizmatični. Nekoliko se prepustite vplivom in boste videli, kam vas bodo popeljali. Danes ne ignorirajte svojih čustev, temveč se jim posvetite, jih preučite in sprejmite, pa četudi to pomeni, da boste dan preživeli v samoti.

Globalni dan 4 je ponavadi zelo stabilen, saj njegova energija ceni tradicijo in običajen način dela, zato ne bodite nepremišljeni – razen če se to zlije z energijo vašega osebnega cikla! Ostanite na svojem tiru in ne razmišljajte, kaj in kako stvari počnejo vsi ostali. To je vaša pot, vaše potovanje. Sledite vibraciji, ki jo prinaša 4, in jo uporabite, da danes postavite nekaj resnih temeljev in naredite velik napredek v smeri svojih dolgoročnih ciljev.

Pri tem vam bo vpliv 4 zelo v pomoč, saj bodo njegove energije izboljšale vaš zagon in vam pomagale, da se boste bolj osredotočili na vse, česar se boste lotili. To ni dan dan za nepotrebna tveganja. Ne bodite užaljeni, če vam kdo danes pove resnico brez »filtra«, sami pa poskrbite, da boste s svojih besed odstranili nepotrebno ostrino v odnosu do drugih. Kakšnega posebnega vala pohval in priznanj danes ni za pričakovati, a naj vas pomanjkanje tega ne obremenjuje preveč. Prevelika pričakovanja lahko povzročijo napetosti, zato preprosto sprejmite, da danes pohval ne bo, pa ne glede na to, kako dobro boste opravili svoje delo. Pohvalite sami sebe, ta pohvala je v vsakem primeru največ vredna.

aleanature.com