Numerološki vpogled za 12.6.2019

Slika: Pixabay

Danes bi bilo dobro, da se poglobite v svoje občutke in preverite vaše čustveno stanje. Včerajšnji dan vas je morda izčrpal, enako pa velja tudi za druge. Število 12 prinaša energije, za katere bo potrebno kar nekaj previdnosti, da boste lahko uspešno manevrirali med vsemi vplivi. Zajema namreč trmasto odločenost št. 1, občutljivost 2 in odprtost 3, postreže pa vam lahko prav z vsemi, v različnih kombinacijah in na različne načine. Posledično se lahko pojavi razdražljivost, nihanje razpoloženja ali pa bo dan od vas zahteval, da ste izredno pozorni, kako delujete napram drugim.

Dan je odličen tudi za vse vrste ustvarjanja in izražanja, kar boste morda želeli storiti na samem in ne na način, da bi se odprli drugim. Najbolj od vsega je pomembno, da svojih čustev ne prezrete, a imejte v mislih, da tudi za to obstajata pravi čas in prostor. Ne pozabite, da se s podobnimi dilemami srečujejo tudi ostali. Bodite pozorni na današnje vplive in kako bodo ti vplivali na dinamiko vas samih in vseh okoli vas.

Ne bodite presenečeni, če se boste danes počutili nekoliko zmedeni, saj to bo posledica vplivov globalnega dne 3, ki v dan prinaša še enkrat vplive prejšnjih dveh dni – 1 in 2. Vse skupaj se bo združilo v paradoksalno mešanico, zaradi katere boste po eni strani delovali s strastjo in diplomacijo, po drugi strani pa z nestrpnostjo, pogosto bo tudi nihanje razpoloženja. K vsem občutjem danes obvezno pristopite z veliko potrpljenja in osredotočenosti, saj boste le tako lahko preprečili, da bi se začeli pogrezati v negativne globine današnjega dne. Že tako boste danes imeli nekaj težav z osredotočanjem in pozornostjo, vsaka motnja ali izziv pa bo dober izgovor, da svoje načrte opustite in si najdete drugo opravilo. To ni pravi način. Pomembno je, da vztrajate pri delu oz. cilju, ki si ga boste zadali in si vmes dovolite vzeti nekaj časa za sprostitev ter si spočijete glavo. Pomembnejše odločitve pustite pri miru, jih boste sprejemali kakšen drug dan. Še posebej to velja za odločitve, ki so povezane z drugimi osebami, saj bo vaše dojemanje njih danes močno obarvano z vsemi naštetimi vplivi. Pustite času čas in ne hitite.