Numerološki vpogled za 12.12.17

Današnji dan obvladujeta dve števili, ki sta si po delovanju zelo nasprotni, zato se lahko pojavita notranji nemir in napetost v odnosih. Energije dneva podpirajo predvsem izobraževanje, umetniško delovanje in ustvarjalno izražanje, ni pa to dan za težko delo ali poslovne podvige. Nemir in napetosti boste najbolje sprostili s fizično aktivnostjo. Strpno danes na cesti, veter in neurje sta ponekod ponoči povzročila veliko škode in za seboj pustila pravi kaos. Pomagajte se z aktivacijo za zaščito 71931 ter varno vožnjo 11179.

Na zdravstvenem področju so danes mogoče bolečine, ki pa bodo verjetneje psihosomatskega izvora, kot posledica notranje napetosti in nemiru. Poleg predpisanega zdravljenja, si danes pomagajte še s knjižico Louise Hay – Življenje je tvoje. V svoje zdravljenje vključite še delo na prepričanjih in rezultati bodo prišli hitreje.

Tudi na ljubezenskem področju, vam bo danes prepričanje, da ljubezen vedno zmaga, prineslo bogato nagrado. Posvetite se partnerju in ga razveselite z drobnimi, majhnimi pozornostmi. Ustvarite romantično vzdušje, saj znate – lepo pogrnjena miza, svečke, večerja, nežna glasba ali morda Ho`oponopono pesem. Ste jo že slišali?


V odnosih z najdražjimi, predvsem o otroci, bodite danes prijazni in ljubeznivi, tudi če boste čutili večjo notranjo napetost. Potrudite se! Nestrpnost, kritičnost in gospodovalnost naj enostavno nimajo mesta v vašem odnosu z otroci. Če vam to ne bo šlo najbolje od rok, se spomnite, da svoj odnos gradite danes in od tega bo odvisen vaš odnos z njimi v prihodnosti. Gandhi je napisal: »Prihodnost je odvisna od tega, kar počnemo v sedanjosti«. Morda ne veste kako ali ne znate graditi pozitivnega odnosa z otroci, potem si pomagajte z igro Jaz sem.

Na poslovnem področju velja danes nasvet, da ne delajte nobenih zaključkov in ne začenjajte novih projektov ali izvedbe novih zamisli. Verjemite in zaupajte, da se svet spreminja na bolje in ostanite vedrega duha. S poslovnimi partnerji se raje odpravite na pijačo ali kosilo ali večerjo… nekam. Mesec december je namenjen posvečanju starim stvarim in le vprašanje časa je, kdaj se bodo vaše misli odslikale v realnosti. Prav tako današnji dan ni dober za pomembne materialne odločitve ali podpise materialnih pogodb. Verjemite pa, da vam denar pripada, da vam pripada materialno obilje in ne skrbite.

Danes vam bo pomagalo, če pričakujete najboljše od vsake situacije, ne glede na okoliščine, v katerih se nahajate. Zaupajte in verjemite v dobro, pa boste bogato nagrajeni.

Želim vam miren torek, Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.