Z začetek, še pred branjem današnjega zapisa, aktivirajte niz, ki negativno spremeni v pozitivno: Za harmonični razvoj vseh in zame, se naj vse negativno spremeni v pozitivno ter nato 3x izgovorite niz 1888948, nato pa še niz za zaščito – 71931. Ste? Sedaj vam lahko povem, da sta v današnjem dnevu prisotni dve števili, ki sta čustveni in sta si med seboj nasprotujoči. To lahko povzroči, da boste bolj občutljivi in čustveni, posledično pa bi lahko prehitro odreagirali in si s tem naredili škodo. Poleg tega bodo danes na površje prišle stare povezave in nerešene bolečine. V kombinaciji z občutljivostjo in čustvenostjo to lahko privede do tega, da boste bolečino doživljali težjo, kot v resnici je. Če se to zgodi, je pogovor z nekom zelo priporočljiv. Lahko je to pogovor s psihoterapevtom, coachem, drugim strokovnjakom. Če vam ni do pogovora, se zamotite z drugo dejavnostjo – recimo s peko ali kuhanjem. Vonjave so tisti del, ki preko čutov zbudijo prijetne spomine. To lahko zelo uspešno danes uporabite v odnosu s partnerjem. Občutek domačnosti in pripadnosti bo dobro vplival na vaš odnos. Tudi samski boste v teh energijah. Lahko da boste celo preveč občutljivi in nagnjeni k pritoževanju. Bolj boste iskali tolažnika, kar pa ni najboljši začetek za novo razmerje.

V odnosu do staršev in otrok bodite danes previdni, predvsem pa ne poskušajte doseči cilja z vzbujanjem krivde. Dolgoročno vam to ne bo prineslo zadovoljstva, celo izgubili boste. Morda se bo slišalo ostro, vendar ne dvigujte svojega počutja na račun drugih.

To vam odsvetujem tudi na poslovnem področju. Od vašega nastopa in pristopa v navezovanju stikov bo odvisno, koliko boste danes uspešni. Zapomnite si, da je vpliv današnjega dne splošen, zato bodo tudi drugi bolj občutljivi in ranljivi. Pomislite, kaj vse vam lahko prinese nekaj samokontrole in občutek za sočloveka. Torej, če se boste znali zadržati in prisluhniti, se vam lahko kasneje zelo obrestuje. Finance vas bodo danes občasno težile, vendar boste s svojim delom in vztrajnostjo to premagali. Dan je dober za investicije.

Tako kot vi, bodo danes občutljivi tudi vaši prijatelji. Tako kot vi, bodo tudi oni potrebovali tolažnika. Prisluhnite jim in prisluhnili vam bodo tudi oni. Zelo lep način, da svojim prijateljem svoje spoštovanje izrazite s tem, da ste dober poslušalec.

Naj za današnji dan velja napotek – ohranite pozitiven odnos in se v dan odpravite z zavedanjem, da vaše misli vplivajo na vaše počutje in tudi na zdravje. Saj bo ?

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte uspešen in umirjen dan 🙂