Numerološki vpogled za 11.10.17

Dan bo delaven in lotevali se boste več stvari naenkrat. Ker se boste težje zbrali, se lotite le manjših rutinski opravil, kot so klici, sporočila. Zaradi motenj se boste težko skoncentrirali le na eno stvar, zato kljub temu, da boste danes hitro razmišljali, zahtevne zadeve pustite ob strani. Dan je primeren za pogovore, na poslovnem področju se to nanaša jasne dogovore glede pogojev dela. Ko boste to dorekli, boste preprečili izkoriščanje. Dogovorite se, vendar ne podpisujte pogodb.

Na finančnem področju dajte čustva na stran in se za ukrepe odločajte zelo hladokrvno. Pretirana čustvenost vam lahko prinese izgube. Postavite se zase. Kdo pa se bo, če ne vi sami? Če ste imeli danes kaj prodajati, izdelek ali storitev, je danes dober dan za to.

Jasni dogovori in jasno postavljena pravila vam bodo dala občutek sigurnosti. Občutek sigurnosti vam bo dal tudi pogovor z zdravnikom. Če vas skrbi za vaše zdravje, obiščite zdravnika, pogovorite se z njim, saj vas bodo njegove besede pomirile in ne boste več razmišljali o najslabših možnih variantah. Stvari niso tako črne kot morda izgledajo.

Danes je res dan pogovorov in tako bo tudi v odnosih z najbližjimi. Vzemite si čas za pogovor z njimi, pri tem pa bodite obzirni in uvidevni. Dovolite jim, da imajo svoj pogled na svet, predvsem pa to tudi sprejmite. Ste razmišljali kaj o igri Jaz sem? Odlična igra za gradnjo in izboljšanje odnosov. Vključite tudi svojega partnerja. Tako boste zamotili svoje pomisleke glede vajinega odnosa. Morda res ni vse tako, kot si želite, vendar ne obupajte. Nekoliko se distancirajte od situacije in nanjo poglejte bolj objektivno. Pomislite, kaj bi svetovali svojemu prijatelju, če bi bil v tej situaciji.

Danes bodite potrpežljivi in optimistični, saj se bo vse uredilo. Le zaupajte ?.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte uspešen in umirjen dan 🙂