Numerološki vpogled za 11.09.17

Moč Ljubezni – kadar ljubimo, si vselej želimo postati boljši, kot smo, pravi Paulo Coelho. Danes negujte ljubezen. Prisluhnite svoji strasti in svojim čustvenim potrebam. Ne besede, bližina in dotiki so tisti, ki dvignejo moč ljubezni.

Vezani boste zato danes naklonjeni umirjenemu skupnemu preživljanju časa s partnerjem, z nekaj romantike in topline. Z nežnostjo in romantiko lahko danes popravite ali izboljšate tisto, kar ovira vaš odnos. Stara bremene pustite v preteklosti, saj se vam odpirajo povsem nove smeri. Samski se odločite za obisk kraja, kjer vam je lepo in morda prav tam srečate zanimivo osebo.

Tudi v odnosu do staršev in otrok danes delujte z ljubeznijo. Ne kregajte jih, še manj pa kritizirajte, saj se boste s tem le zapletli v spor, ki bo prinesel slabo počutje. Poskušajte se zavedati, da vaše mnenje ni edino pravilno in ne vsiljujte svojega mnenja vsem po vrsti. Namesto tega jih posvetite svoj čas, odigrajte kakšno družabno igro ali pa skupaj skuhajte kaj dobrega.

Če boste trmasto vztrajali pri svojem, se boste danes zapletli v spore tudi s prijatelji. Ne spuščajte se v težke in pomembne teme. Preprosto le uživajte v družbi prijateljev in to je to.

Na poslovnem področju boste danes veliko bolje delovali sami kot v timu. Razlog že veste – prepričanje v pravilnost svojega mnenja in trma vam danes ne bosta dovoljevali sprejemanje predlogov ali popravkov s strani drugih. Če boste delali sami, se boste izognili sporom. Danes res previdno pri komunikaciji. To pa ne pomeni, da ne boste delavni. Pridni boste in z lahkoto boste opravili opravila, ki so dolgočasna. S svojim delom boste zelo zadovoljni.

Če imate v načrtu večji nakup, ga opravite danes, saj boste danes zelo spretni pri nakupih in finančnih odločitvah. Odsvetuje pa se danes prodaja, pridobitev posojila ali kredita.

Glede zdravja le namig – nekaj več počitka, domača juha in kozarec vina lahko zelo izboljšajo vaše fizično počutje.

Dan bo odličen, če vam ne bo nihče nasprotoval. Ne spuščajte se v razprave, ker boste sitni in nezadovoljni. Delujte iz ljubezni in le tako se boste počutili pristno povezani s svojimi bližnjimi.

Povzetek in oblikovanje: Tjaša Gruden Trilar –  Vse lepo 🙂