Numerološki vpogled za 10.7.2019

10. dan v mesecu je dan delovanja. Delovali boste pod vplivom št. 1, ki bo prispeval ves pogon in pa namen, ki pa bosta zaradi 0 še nekoliko potencirana. Verjetno se vam bo predstavilo veliko priložnosti in možnosti, med katerimi boste lahko izbirali, pazite le, da se ne boste poskušali lotiti prav vseh. To bo preveč za vas, na koncu pa se boste vrteli v krogu in ne boste znali naprej. Previdno načrtujte svoje dejavnosti in se poskušajte izogniti vsaj nekaterim motečim dejavnikom, ki vas bodo poskušali speljati v impulzivna dejanja in skreniti z začrtane smeri.

Marsikdo bo danes pokazal svojo šefovsko žilico, kar bo posledica neodvisnosti 1, mnogi pa bodo imeli tudi svoje plane, ki jih bodo želeli doseči, zato boste danes kot ekipa težko delovali in dosegali rezultate. Izraziti bosta trma in odločenost, kar bo pomenilo, da bo vsak hotel stvari narediti na svoj način, ki bo po njihovem mnenju najboljši in edini pravi. Zavedanje, da obstaja toliko različnih načinov kolikor je različnih ljudi, vam bo pomagalo, da boste do drugih boj potrpežljivi. Premislite, kje in kdaj boste potrpežljivi in kam boste usmerili svojo osredotočenost ter namen, povsod pa bodite danes nekoliko bolj tolerantni.

Ko pride na vrsto globalni dan 2, je ves dan nekoliko bolj nežen, vendar pa bo prisotna tudi dvojnost. Lahko bo to dan poln miline, lahko pa boste netaktni in neuvidevni. V naravi dvojke je tendenca po usklajenosti in uravnoteženosti, a če tega ravnovesja ni, milino zamenjajo nesramnost, zahtevnost in jamranje. Najboljše, kar lahko danes storite, da boste v redu preživeli dan je, da v sebi poiščete obilico doslednosti in diplomacije in to uporabite povsod, kjer je to mogoče. Če vidite, da drugi to ne bo najbolj uspevalo in se bodo zaradi prevelike osredotočenosti na svoje načrte obrnili proti manj lepi strani dvojke, jih poskušajte ustaviti, če se le da. Seveda to ne velja za tiste, katerim je ta način delovanja domač in so taki redno – morda je čas, da se od njih distancirate, da vam ne kradejo vašega notranjega miru.