Numerološki vpogled za 10.09.17

Z veseljem vam povem, da je napetosti preteklih dni konec. Čas je za uživanje in za posvečanje družini. Na vseh področjih, ki se tičejo odnosov, danes ne boste zgrešili, če si privoščite uživanje ob hrani in druženju. Morda vas bo na koncu dneva bolel želodec, vendar bo to le posledica prevelike količine hrane. Tisti, ki ste na dieti, boste danes na preizkušnji – grešiti ali ne grešiti :).

S tem, ko boste zbrali vso družino za eno mizo, boste dan polepšali svojim staršem, zadovoljni pa bodo tudi otroci. Dobili boste občutek, da ste „spet doma“ in ta občutek bo res čudovit. Ne pokvarite ga z razreševanjem spornih zadev, saj danes dan ni namenjen temu. Spore dajte danes na stran in pustite to za kakšen drug dan. Namesto kreganja se raje odločite za igranje iger (npr. Jaz sem). Tudi dan, za reševanje sporov, bo prišel in takrat boste imeli večje možnosti za razrešitev spora.

Prijetna glasba, lepo pripravljena miza, svečke in manjša pozornost za partnerja v kombinaciji z okusno večerjo in dobrim vinom – romantično vzdušje, ki bo danes privedlo do vročega crkljanja. Tudi tu velja, da kakršnokoli razpravljanje ali razreševanje težav ne bo prineslo rezultatov. Pustite to za kakšen drug dan, danes pa se prepustite uživanju. Samski – če ste ravno spoznali osebo, ki vam je pri srcu, tudi vi sledite omenjenemu receptu in našli boste pot do srca te osebe.

Na poslovnem področju boste danes z lahkoto opravili tista dela, ki vam drugače ne dišijo najbolj. Ni pomembno, ali so to nadležna rutinska dela ali pa le opravila na vrtu. Vaša delavnost je danes v polnem razmahu, zato boste ta dela opravili hitro, vaša pridnost pa se vam kasneje tudi obrestovala. Enako velja tudi za vse nedokončane zadeve. Ko bo delo opravljeno, boste zelo zadovoljni sami s seboj.

Če ste imeli namen opraviti kakršnekoli nakupe, večje ali manjše, je danes pravi dan za to. Odlično se boste pogajali, ne boste pustili „prinesti na okoli“, na koncu pa boste našli najboljše možno razmerje me ceno in kvaliteto. Ja, prodajalci bodo tokrat potegnili ta kratko, vam pa se bo poznalo na financah (v pozitivnem smislu). To pa ne velja za oglede nepremičnin in avtomobilov – te raje prestavite na drug dan.

Vaše počutje se bo danes izražalo v vaši samopodobi. Dobro opravljeno delo, lepota, uživanje in druženje, so odličen recept za lepo nedeljo in super podlaga za to, da si zaupate, se cenite in sprejmete samega sebe v celoti. Popolna kombinacija! 

Povzetek in oblikovanje: Tjaša Gruden Trilar