Numerološki vpogled za 1.11.2018

Kot vedno, je prvi dan v mesecu dan, ko je pravi trenutek, za začetek novih stvari. Število 1 prinaša energijo, ki je pripravljena na akcijo, vendar se okoli nje mota manjša merica nepotrpežljivosti. Po eni strani vas bo močno motiviralo, da začnete z novimi projekti in sprejmete nove izzive, po drugi strani pa opozarja, da ne greste preko sebe in ne presežete svojih sposobnosti. Ko si boste danes postavljali nove cilje, bodite drzni le toliko, kolikor lahko dejansko prežvečite. Število 1 res ne slovi po potrpežljivosti.

Še en vidik tega dne je, da bodo vsi imeli na prvem mestu lastne interese, vsi bodo imeli svoje ideje o tem, kako se bodo stvari delale. To je vse dobro, še boljše pa bi bilo, če bi delovali skupaj kot ekipa. Nestrinjanja so del sodelovanja, problem nastane, če se le ta spreobrnejo v kreg in večje prepire. Zato nestrinjanja danes predebatirajte na miren način, pri tem pa se potrudite, da pomirite situacije in morebitne zamere še preden pridejo do vrelišča. Dan je res dober za timsko delo, tudi vi boste pripravljeni na nove ideje, ki jih bodo prispevali drugi. Vse to je super, a ne ostanite le pri premlevanju in razmišljanju, temveč se kašne zadeve dejansko tudi lotite.

Prilagodljivost vam bo danes prišla še kako prav, saj lahko danes pričakujete nepričakovano in če boste za vsako ceno želeli slediti svojemu načrtu, boste razočarani. Imejte načrte, vendar bodite pripravljeni tudi na to, da jih prilagodite. Lahko, da vas bo odneslo v drugo smer ali pa bodo malenkosti zmotile vašo koncentracijo. Ne zaletavajte se z glavo v zid in sledite energijam, ki vas bodo vlekle v ustvarjalne in bolj vznemirljive vode. Zavedajte se, da vsak načrt predstavlja določeno cono udobja, varnost. In morda vas danes neka stvar tako navduši, da boste brez pomisleka stopili ven iz te cone udobja, kar lahko prinese nepričakovan uspeh. Srečno!