Energija današnjega dne je izjemno ugodna za zdravljenje, ne glede na to, kako hude in dolgotrajne so težave. Še dodatno lahko to energijo podprete, če uporabite Grabovojev niz za popolno zdravje: 1814321.

Na poslovnem področju se vam bo uresničil cilj, ki ste si ga že dolgo želeli, uspelo pa vam bo združiti tudi poslovne in družinske zadeve. Skupinsko delo ali sodelovanje z ljubljeno osebo in družinskimi člani vam bo dalo najboljše rezultate. Držali se boste sicer utečenih navad, bo pa vaša delavnost v popolnem razcvetu. Novi načini vam danes ne bodo najbolj pisani na kožo, saj boste lahko površni in lahko kaj pomembnega spregledate. Podpis poslovne pogodbe, ki ni vezana na nakup, pustite za kakšen drug dan.

Na finančnem področju danes prisluhnite svoji intuiciji, saj boste takoj vedeli, kaj je dobro in kaj ne. Dan je dober za sklenitev materialnih pogodb in za trgovanje, a to velja le za nakupe. Z intuicijo in hitrim razmišljanjem lahko danes sklenete dobro investicijo, speljete dober nastop ali predstavitev. Dan je ugoden za podpis materialnih pogodb, kot je npr. nakup nepremičnine.

Intuicija bo močna tudi na področju prijateljstva, kjer boste jasno zaznavali želje, radost in bolečino drugih. S pravimi besedami jih boste navdihovali in spodbujali. Ne sodite in ne obrekujte, pazite tudi besede. Ko je oseba občutljiva, dojema vaše besede drugače.

Tudi na svoje bližnje boste danes gledali z drugimi očmi – manj kritično in bolj nepristransko. Vse to bo zelo vplivalo na izboljšanje odnosov. Morda se vam v misli prikrade tudi želja o družini ali novem družinskem članu. Ta želja bo zelo povezana z vašim odnosom s partnerjem. Če se boste danes osredotočili na iskanje podobnosti med vama, se bo vaš odnos močno uravnotežil in harmoniziral. Osredotočanje na razlike in kritiziranje le poglabljata prepad med vama. Bolj ko boste razmišljali o razlikah, bolj boste slabe volje in večji bo ta prepad. Stopite korak nazaj in poglejte na svoj odnos od daleč. Če ste v fazi razhajanja, ostanite mirni. Kadar se v takšnem dnevu prekine razmerje, je bilo tako skoraj usojeno in le s težavo kaj spremenili Na današnji dan padajo odločitve ali bosta ostala skupaj ali ne.

Vaša samopodoba bo danes odsev vašega počutja. Poslušajte svoj intuicijo, zaupajte si in se cenite.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Pred vami je lep dan, uživajte 🙂