Numerološki vpogled za 08.11.17

Danes si roko podajata dve najbolj materialni števili, ki se na nov način združujeta v uspeh, če le v svoji osebni numerični kodi nimate zapisane usojene prepreke. Sodelujte danes z drugimi, saj vam to lahko prinese veliko materialno korist, pa tudi možnost odličnih finančnih vlaganj in investicij. To bo imelo dolgoročne, pozitivne vplive na vašo finančno varnost, stabilnost v družini in pozitivne spremembe na poslovnem področju. Na finančnem področju poslušajte svojo intuicijo, saj boste jasno vedeli, kaj bo delovalo in kaj ne. Ne bodite presenečeni, če vam danes uspe velik finančni met. Na poslovnem področju boste prav danes morda uspešno povezali poslovno in osebno življenje. Skupinsko delo bo prinašalo rezultate, še posebej, če boste delovali umirjeno, prijazno in spoštljivo. Razumevanje in empatija vam bosta odprla marsikatera vrata, saj bodo ljudje danes nekoliko bolj občutljivi. Tudi vi.

To se bo še posebej pokazalo na partnerskem področju in prav občutljivost bo razlog, da boste precej nerazsodni in nelogični. Včasih pomaga, če stopite 3 korake nazaj, se distancirate od situacije in pogledat na odnos od daleč. Ocenite kvaliteto vašega odnosa z oceno od 1 do 10. Vse, kar ni 1, je dobro. Z distance poiščite vse, kar je v vaši vezi dobrega, pozitivnega, vse podobnosti med vama. Ne osredotočajte se le na negativno. S tem, ko boste našli pozitivne aspekte, boste lahko uravnotežili in harmonizirali odnos. Ne iščite krivca in prevzemite svoj del odgovornosti.

Na področju odnosov z otroci se danes posvetite trenutkom, ki si jih bodo otroci zapomnili. Bodite nežni in razumevajoči, pohvalite jih in jih spodbujajte. Kritično še nikoli ni prinesla dobrega odnosa, kajne? Izogibajte se kritičnosti in vaš odnos z otroci bo veliko boljši, posebej pomembno pa je, da jim boste dali možnost, da bodo kasne pogumni, srčni in samozavestni. Če otrok še nimate, morda odločitev o širjenju družine pade prav danes; možno je tudi rojstvo dolgo pričakovanega otroka.

Empatija in razumevanje bosta zelo do izraza prišla na področju prijateljstva, kjer boste zelo jasno zaznavali želje, srečo in bolečino drugih. Danes boste vir njihovega navdiha in spodbude.

Na zdravstvenem področju danes ni videti posebnih pretresov ?. Je pa današnji dan dobesedno namenjen zdravljenju psihe in telesa. Obisk specialista, kiropraktika ali alternativnega zdravilca vam bo prinesel najboljše možne rezultate.

Danes bomo vsi nekoliko bolj občutljivi, zato razumevanje in empatija ne bosta odveč. Zaupajte svoji intuiciji in sodelujte z drugimi, to vam prineslo notranji mir in trdnost.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar.  Imejte se radi 🙂