Numerološki vpogled za 08.09.17

A se spomnite pasjih bombic? Takšno bo danes energijsko vaše stanje :). Prekipevali boste od moči in energije. Imeli boste občutek, da je prišel vaš čas in da končno lahko zajezdite svoj val sreče. Občutek bo odličen, vendar se zna zgoditi, da boste preveč impulzivni in zagnani. Vse to je super, a lahko povzroči zaletavost in nepremišljena dejanja. Naučite se kontrolirati svojo moč, saj boste le tako lahko naredili velik korak naprej. Danes bodite previdni na cesti, saj se vam prav ta zaletavost lahko maščuje.

Na ljubezenskem področju vas bo naval življenjske energije morda vodil v nepremišljena dejanja. Želja, da bi izkoristili vsako priložnost in mikavnost prepovedanega sadeža, bo zelo močna. Kontrola bo tudi tu zelo prav prišla, drugače vas bo kasneje, zaradi teh dejanj, le bolela glava. Ne velja pa to za samske. Današnja močna energija vam daje priložnost, da greste preko svojega strahu, da bi se osmešili in stopite iz svoje vsakdanje monotonosti. V nova srečanja zato stopite s strastjo in srcem, glavo pa pustite doma. Naj vas ponos ne stane ljubezni.

Del nove energije lahko koristno uporabite na poslovnem področju. Zaradi nje boste zelo aktivni, bolj direktni in neposredni. Lotite se stvari, ki ste se jim že nekaj časa izogibali. Morda je to poslovanje s tujino, kjer boste danes zelo uspešni. Danes je dan, ki je več kot ugoden za pošiljanje prošenj ali predlogov tja, kjer si želite skleniti kakšen dogovor ali bi radi dosegli kaj drugega.

Današnja zaletavost vas lahko udari po denarnici. Še posebej bodite previdni na cesti, da ne boste zaradi svoje zaletavosti po nepotrebnem zapravljali denarja za popravilo škode. Previdni bodite tudi drugje, saj morda danes doživite manjšo krajo ali goljufijo. Ampak, tudi če do tega pride – pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra in morda se bo tudi v teh primerih izkazalo, da je temu tako.

Vaša direktnost in iskrenost znata danes zapreti usta kateremu od vaših prijateljev. Odločno boste povedali, kaj vam gre na živce, kar je dobro za vas, bo pa zelo dalo misliti vašim prijateljem. Kljub vsemu, se boste počutili odlično!

Svoje počutje lahko dvignete na še višjo raven s tem, da se osrečite. Ni važno kako, pomembno je, da boste nekaj naredili ali kupili tudi zase. S tem boste pokazali svojim otrokom, kakšen odnos imate do sebe. Svojim otrokom boste za vzgled in iz tega se bodo ogromno naučili. Dober odnos do sebe in kako biti srečen, sta odličen temelj za dobro starševstvo.

Zdravje? Same poznane stvari: telesna aktivnost, sonce, zelenje, voda. Če ste morda zboleli in obležali v postelji z visoko vročino, ne bo nič hujšega.

Pred vami je zelo dober dan. Polni boste energije, počutili se boste notranje močni in to boste tudi pokazali. Naučite se kontrolirati svojo moč, saj boste le tako lahko naredili velik korak naprej.

Povzetek in oblikovanje: Tjaša Gruden Trilar