Ljubezen je nevidna gonilna sila, ki je sicer ne moremo izmeriti, pa vendar ima to moč, da vas lahko preobrazi v trenutku. In na prvem mestu naj bo to ljubezen do sebe. Brez tega težko dosežete kaj pomembnega. Dan je danes zelo naklonjen zdravljenju in eden od načinov zdravljenja je tudi ljubezen do sebe. Priporočam vam tudi obisk zdravnika, kiropraktika, terapevta ali nekoga, ki se ukvarja z alternativnimi tehnikami. Ljubezen lahko naredi marsikaj, vendar pa, če imate kakršnekoli težave, morda potrebujete drugo mnenje. Veliko bolezni je odraz naše notranjosti, potlačenih čustev, zlorab in drugih vzorcev iz preteklosti. Poslušajte danes svojo intuicijo in se ravnajte po njej.

Intuicija vam bo danes služila tudi, če boste nagnjeni k špekulacijam. Na finančnem področju boste svojo ustvarjalnost znali izraziti na zelo praktičen način, predvsem pa jo dobro vnovčiti.

Na poslovnem področju boste danes uspešni, če boste znali sodelovati, predvsem s tistimi, ki vas spodbujajo in so kreativni. Ljudi, ki vas izčrpavajo in dušijo, danes mirno zavrnite. Trma, umik, neučakanost in vztrajanje pri svojem bodo posledica pretirane nervoze ali občutljivosti. Vprašajte se, zakaj? Morda vam pomaga vaja zdravljenje notranjega otroka.

Zdravljenje partnerskega odnosa lahko danes podprete z negovanjem, izražanjem ljubezni in nežnostjo. Morda se celo skupaj odpravita na masažo ali pa ste maser prav vi. Dan je odličen za ponovno obuditev tistih lepih stvari, ki so vaju zbližale. V kolikor pa ste v odnosu, v katerem ste nezadovoljni že dlje časa, pa boste danes dobili moč, da ga zaključite. Nihanje razpoloženja bo vplivalo na vzpostavljanje novih odnosov vseh, ki ste samski. Menjavala se bosta otožnost in optimizem, zato boste čustveni, občutljivi in ranljivi. Hrup, velike družbe in površinski odnosi vam danes ne bodo ustrezali.

Odnosi z domačim bodo danes zelo pod vplivom zdravilnih energij. Sicer si boste res želeli več jasnosti in pristnosti v odnosih, morda se boste celo uprli zatiranju, vendar pa boste na nek način tudi na udaru. Kaj hitro se lahko zgodi, da nekdo pritisne na tisti »gumbek«, ki bo sprožil, da bodo na površje priplavala mnoga potlačena čustva in bolečine. V takih primerih se »vključi« obrambni mehanizem in kaj hitro lahko rečete kaj, kar boste kasneje obžalovali. Veliko lahko naredite sami in sicer z vajo za zdravljenje notranjega otroka. Vajo nam je predstavila Emily na eni od delavnic. Zdravljenje notranjega otroka sem poznala že od prej, saj je to eden od ključnih elementov v tehniki Ho`oponopono. Vaja, ki nam jo je predstavila Emily temelji na sanjarjenju. Ja, prav ste prebrali ?.

Zdravljenje notranjega otroka:
Najbolje je, da zaprete oči in si si predstavljate sebe, kot majhnega otroka. Nato vi, kot odrasla oseba, vzamete v naročje tega otroka; otroka, ki predstavlja vas, v trenutku prizadetosti, žalosti. Vaša naloga je, da tega otroka zaščitite in mu nudite to, kar ste vi takrat potrebovali. Napišite nov scenarij, kako so se dogodki odvili. Povejte sebi, kot majhnemu otroku, da je čudovit, da se mu je zgodila krivica. Potolažite ga. Vaš scenarij naj vsebuje tudi, kako iz neprijetnega dogodka, naredite prijeten dogodek, zato pojdita na sprehod, v park, na igrala. Bodite nežni do otroka, pobožajte ga, povejte mu, da ga imate radi. Ko boste imeli občutek, da je otrok pomirjen, se poslovite in odprite oči. Po tej vaji, se boste počutili veliko bolje, saj bodo slabi občutki transformirani in jih ne boste več tlačili. Počutili se boste ljubljene, saj boste prejeli ljubezen, ki ste jo takrat potrebovali.

Da je namenjen zdravljenju. Brez ljubezni do sebe, danes ne boste prišli daleč. Bolj, ko se imate radi, bolj umirjen bo vaš dan. Če boste čutili velika nihanja v razpoloženju, je to znak, da en ali več vaših delov potrebuje zdravljenje.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar.  Imejte se radi 🙂