Numerološki vpogled za 07.09.17

Današnje jutranje počutje bo popolno nasprotje popoldanskemu. Morda boste zjutraj preobremenjeni s skrbmi in vas bo spremljal občutek tesnobe, kar je lahko posledica včerajšnjih razmišljanj. Če se zgodi, da vas nekaj ali nekdo razžalosti ali spravi v jezo, to energijo preusmerite v ideje, ki se vam bodo porajale v popoldanskem času, ko vas bo prevzela povsem drugačna energija. Takrat boste imeli občutek, da bi lahko premikali gore. Uporabite vso to energijo za načrtovanje in planiranje novih idej. V primeru, da jeza ali žalost ne popustita, ju sprostite s kakšno aktivnostjo, še prej pa si aktivirajte kodo zaščite – (Za vse ljudi in zase aktiviram kodo zaščite 71931.).

V vsakem primeru se danes posvetite načrtovanju, ki vas bo popeljalo k uresničevanju novih poslovnih in ustvarjalnih zamisli, ki bodo v dobrobit širšemu krogu ljudi. Poudarek je na načrtovanju, uresničevanje naj še malo počaka, saj današnji dan ni najboljši za izvedbo. Finančno področje bo zelo podobno poslovnemu, zato se res posvetite razvijanju ideje do konca, načrtovanju ,saj vam to v prihodnosti obeta velik zaslužek.

Dvojnost današnjega dne bo vplivala tudi na vaše partnerske odnose. V dopoldanskem času boste nekoliko čustveno zmedeni, morda celo žalostni, v popoldanskem času pa boste pripravljeni spreminjati vse – odločno in brezkompromisno boste postavljali svoje zahteve, zato boste delovali hladno. Občutek take moči in odločnosti je dober, vendar ne pretiravajte. Umirite se! S silo rešitve ne bodo dolgoročne, zato poskušajte v sebi najti način, ki bo prijazen do obeh. Če tega ne zmorete in če imate v zvezi težave, je mogoče rešitev v pomoči družinskega terapevta ali zakonskega svetovalca. Pomagal vam sprejeti svoj del odgovornosti. Samske danes lahko preseneti možnost za novo avanturo. Poslušajte svoje srce, bodite spontani. Zakaj pa ne, živite le enkrat :).

Tudi na področju odnosa s starši in otroci danes pobrskajte po svoji notranjosti in sprejmite svoj del odgovornosti za nastali položaj. Morda boste potem lahko odpustili.

Že prej je bilo govora o izjemnem navalu energije, ki se bo pojavil v popoldanskem času. Sprostite to energijo v prijateljski tekmi ali kakšni drugi aktivnosti skupaj s prijatelji. Pri tem bodite previdni, saj izreden premik energij v telesu lahko vpliva na vaše počutje. Lahko se pojavi povišana temperatura, bolj boste dovzetni za glavobole, impulzivnost pa lahko privede do poškodb, do opeklin in ureznin.

Sprememba v popoldanskem času vam bo dala novih moči in imeli boste občutek, da se končno zlezli iz brezna, v katerem ste pohajkovali zadnjih nekaj dni. Izginil bo občutek, da se ni nič dogajalo in v želji, da bi nadoknadili zamujeno, boste morda pretiravali.

Občutek, da se vam stvari končno odpirajo, vas bo ponesel v višave. Poskusite najti ravnovesje med umom, telesom in dušo. Uživajte v občutku harmonije, ki je čudovit.

Povzetek in oblikovanje: Tjaša Gruden Trilar