Numerološki vpogled za 06.10.17

Tudi danes velja nasvet, ki nas spremlja že kar nekaj dni – preštejte do 10, preden kaj rečete. Dan bo kar dober, če se boste le držali tega pregovora. Izogibajte se konfliktnim temam in ne reagirajte prehitro, pa bo vse ok. Res, zelo bodite pozorni, da ne boste imeli nepričakovani izpadov, ki bodo posledica hitrega čustvenega preobrata v vas samih, saj lahko s tem uničite kakšno razmerje.

Na ljubezenskem področju ta čustveni preobrat in strasti izkoristite za dodatno zbliževanje. Ne delajte nepremišljenih korakov, kot je na primer zapletanje v avanture. S tem lahko postavite na kocko stvari in odnose, ki jih ne želite izgubiti. Samski pa ravno obratno – prepustite, da vas vodi strast, saj je današnji dan naklonjen temu, da čisto nepričakovano spoznate usodnega partnerja ali se spustite v neko novo razmerje.

Pojdite danes v družbo, družite se s prijatelji. Družba vam bo prijala, sploh če se boste udeležili skupinske športne dejavnosti. Izogibajte se temam, ki lahko pripeljejo do konflikta. Odnos z otroci danes lahko dvignete na višjo raven, se z njimi še bolj zbližate in skupaj lahko preživite nepozaben dan, zato jim posvetite svoj čas. Peljite jih na igrišče, skupaj se igrajte in zabavajte. Tako morda sploh ne boste imeli priložnosti, da vaš ego in prehiter jezik povzročita prepir.

Timsko delo vam bo na poslovnem področju danes bolj ustrezalo kot solo delovanje. Če imate v planu kakšen nastop, predstavitev ali prezentacijo, boste danes to opravili z odliko. Pazite, da ne boste opeharjeni na finančnem področju, saj so danes možne goljufije in kraje. Za vse cene se dogovorite v naprej, še posebej, če imate dogovor s kakšnim mojstrom.

Dan bo na splošno dober, če boste le pozorni, kako se boste odzvali na dražljaje iz okolja. Prisotna bo neka nemirna energija, občutljivi boste. Vse bo ok, le reagirajte z zamikom ?.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Danes bo lep dan 🙂