Numerološki vpogled za 04.12.17

Današnjemu dnevu vladata števili 4 in 8, ki sta dve močni materialni števili, zato vas bosta podpirali na poslovnem in delovnem področju. Po drugi strani pa ti dve števili stopnjujeta občutek izkoriščanosti, nemoči in tesnobe. Še vedno boste nemirni in miselno zelo aktivni, zato boste tudi danes hitreje in lažje razmišljali. Dan je bolj kot težjemu fizičnemu namenjen intelektualnemu delu. Izpilite ideje, ki jih je prinesel včerajšnji dan. Zelo vam bo danes pomagalo, če se organizirate in se šele nato lotite dela. Tako boste imeli ob koncu dneva notranji občutek miru zaradi dobro opravljenega dela.

Na poslovnem področju se danes dela lotite odločno in pri tem ne pozabite na tiste drobne opravke, ki morajo biti narejeni, a se jih izogibate ali jih prelagate. To so majhne, a koristne izboljšave. Danes tako dan, ki bi bil primeren za nove pogovore in dogovore, tudi ne za nove projekte ali nove začetke. Energije dneva podpirajo predelave starih projektov; tistih, ki ste jih že začeli, a so se ustavili ali niso dali dobrih rezultatov. Pravzaprav je temu namenjen cel december – dokončevanju začetih in nedokončanih projektov in dela ter da jih končno pripeljete h koncu. Podpise pogodb in novih dogovorov raje premaknite v novo leto.

Čeprav boste danes naredili veliko, se vam bodo rezultati na finančnem področju poznali šele nekoliko kasneje. Najprej je treba zadeve urediti, popraviti, spremeniti, dodelati, predvsem pa dokončati. Te izboljšave vam lahko prinesejo veliko denarja. Dan je namenjen manjšim nakupom in trgovanju.

Občutek, da ste izkoriščani, bo zelo izrazit na partnerskem področju. Lahko, da se bo tako počutil vaš partner, zato bodite empatični in prijazni, predvsem pa mu prisluhnite. Če boste te občutke imeli vi, se izognite pretiranemu analiziranju, tuhtanju. Samski boste danes še posebej privlačni in vaše poglede bo iskalo mnogo oseb, tudi mlajše osebe nasprotnega spola. Zato – pojdite v družbo, razmišljanje doma, v samoti vam ne bo prineslo zadovoljstva.

Druženje s prijatelji in družba bosta danes na splošno dobro vplivali na vaše počutje. Izognite se le padanja v vlogo žrtve, saj so kljub vsemu, energije dneva še vedno nemirne in tesnobne.

Na področju odnosa z otroci danes kratek nasvet – dajte svojim otrokom ljubezen in hvaležnost. To je vredno veliko več kot izražanje naklonjenosti z zasipanjem z materialnimi dobrinami… Že res, da so darila dobrodošla, naj pa to ne bo nadomestek.

Na zdravstvenem področju boste danes nekateri imeli težave s hrbtenico in križem, z dihanjem in dihalnimi potmi. Stres je vzrok za veliko zdravstvenih težav, zato se vzemite čas in se zavestno umirjajte.

Dan bo še precej nemiren, sploh če se boste lotevali preveč stvari naenkrat. Organizacija dela pomaga pri tem. Ko vam bo težko, si zavestno narišite nasmeh na obraz za vsaj 30 sekund. Takoj se boste počutili bolje ?.

Želim vam miren in uspešen, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.