Dnevi, kot je današnji, so idealni za refleksijo, saj takrat na površje prilezejo tista neprijetna vprašanja, ki smo jih dolgo časa potiskali v kot. Prav zato so to velikokrat vzroki za tesnobo, brezvoljnost, stisko in notranjo napetost. Težko se je ukvarjati s temi vprašanji, a če jih danes zasačite, kako se smukajo po vaši glavi – soočite se z njimi. Energije današnjega dne so vam v veliko podporo. Danes je na vrsti soočenje, rešitve boste iskali kak drug dan.

Eno takih vprašanj se bo pojavilo v vašem partnerskem razmerju. Ali je razmerje vredno ohranjati? Občutek, da je razmerje lepo od zunaj, znotraj pa prazno, lahko povzroči krizo v odnosu. Pa vendar je današnji dan bolj namenjen »popravljanju« kot rušenju. Vzemite to kot priložnost, da ugotovite, kaj je v vašem odnosu vrednega in odvrzite vse, kar je lažno. Tako boste lahko vzpostavili nežno harmonijo v odnosu. Ja, celotno dogajanje lahko povzroči občutek tesnobe in prevrate, ampak je pomemben korak v razvoju odnosa.

Vaša vloga, ki vam je bila dodeljena, vam ne bo več po godu. Na dan bodo privrele vse krivice in zagrenjenost in čas je, da se izrazite. Na glas. To bo predvsem izrazito v odnosu do vaših domačih. Povejte jim, dovolite si biti iskreni; povejte jim, kako se v resnici počutite. Povejte jim, vendar na način, ki bo sprejemljiv za vse. Kaj to pomeni? Izogibajte se stavkov, ki so očitajoči – Ti si bil takrat tak in tak do mene… Raje jim povejte, kako ste se ob tem počutili. Ja, najlažje je čustva potiskati in tlačiti, a ko to počenete leta in leta, s tem ustvarjate blokade, zaradi katerih postajata prazna vaše telo in duša. Komu pravzaprav delate uslugo s tem početjem? Nikomur, ne sebi, ne drugim. Predvsem pa to ni ljubezen.

Začnite imeti radi predvsem sebe. To je tisti prvi in osnovni pogoj, da imate lahko res radi tudi druge. In zato, si danes privoščite tudi sproščanje. Masaža je odlična, saj se sprosti telo, sprosti se um in takrat pride na plano vaš pravi jaz. Ali pa meditacija, joga, savna oz. sprehod v naravi. Privoščite si sprostitev, saj pretirana zaskrbljenost in razdražljivost povzročata prebavne težave, motnjo v delovanju vranice, želodca in trebušne slinavke. Ja, vaše mentalno stanje zelo vpliva na vaše zdravstveno stanje.

Na poslovnem področju vas danes čakata garanje in trdo delo, za kar pa ne boste dobili pohval od nadrejenih. Nič hudega, bo prišlo do tega nekoliko kasneje, zato naj to ne bo razlog, da se ne bi lotili dela. Vsak včasih potrebuje pohvalo, ampak danes se sprijaznite, da je ne bo, predvsem pa naj to ne bo povod za prepir. Pohvala bo prišla, kasneje. S kregom izsiljena pohvala ali napredovanje ni vredna veliko, kajne? Danes res ni dan, da prosite ali pričakujete povišico, denarno pomoč ali kredit. Energije dajanja, sploh na finančne področju, so zaprte. Je pa dober dan, če ste imeli namen kupiti ali prenoviti starejšo zgradbo, avto. Ali pa za »popravilo« starih zamisli in projektov.

Pred vami je obdobje zdravljenja in prenove, tako osebnih kot poslovnih vidikov vašega življenja. Vzemite to kot pozitiven korak k napredku. Opazujte svoje misli, bodite pozorni na svoje strahove, vendar danes ne iščite dokončnih rešitev in ne sprejemajte odločitev. Bodite nežno do sebe ?.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar.  Pred nami je lep dan, uživajte v njem 🙂