Numerološki vpogled za 04.10.17

Jeeej, dan za razvajanje. Posvetite se sebi in negi svojega telesa. Obisk v masažnem salonu ali pri kozmetičarki, frizerki naj bo danes obvezno v vašem planu. Veselite se, plešite, pojte, rišite – izrazite svojo kreativnost, sanjarite, poiščite v sebi in pri sebi vse, kar je lepega. Popravite stvari, ki so potrebne popravila – preuredite dom, prebarvajte stene, dodajte dekorativne izdelke ali zavese…

Posvetite se ustvarjalnemu delu svojega življenja. Na poslovnem področju danes ne boste najbolj učinkoviti , pa tudi rezultati ne bodo najboljši. Izjema ste tisti, katerih delo je povezano prav s kreativnim izražanjem, lepoto ali umetnostjo in oblikovanjem. Izognite se poslovnim zadevam, poslovnim odločitvam ali podpisom pogodb. Previdni bodite na področju financ, kjer se kaže na velik vpliv sorodnikov. Lahko boste dobili ali pa izgubili – to je danes predvsem odvisno od vaše numerične kode.

Če ste s sorodniki v kakšnem sporu, se jim danes raje izognite in se ne spuščajte v bitke z njimi. V odnosu z otroci in starši bo danes dan, ko vas bodo potrebovali. Morda bodo potrebovali vašo pomoč – prisluhnite jim in jim pomagajte, saj je sedaj čas sodelovanja in medsebojne pomoči. Tudi oni bodo pristopili z enako mero razumevanja, če boste vi danes potrebovali njihovo pomoč. Poskusite z enakim pristopom tudi v partnerskem odnosu. Če vas prime, da bi partnerja zasliševali – kje, kdaj, s kom, lahko izveste kaj, kar vam ne bo všeč. To pa res ni najboljši način za krepitev odnosa. Včasih preveč besed in pretirano izražanje čustev naredi več škode, kot dobrega. Danes vas lahko pripeljejo do spora s partnerjem. Samski boste prav tako bolj občutljivi in ranljivi, kar lahko pripelje do tega, da boste podoživljali svoja pretekla razočaranja in pri tem uporabljal srce parajoče besede. Se vam zdi, da je to res pravi način, da začnete novo zvezo? Svojo čustvenost danes izkoristite kje drugje.

Na zdravstvenem področju vam danes rečem le – če imate kakršnekoli težave ali bolečine, obiščite zdravnika. Vem, da to veste, naj vam danes to služi le kot opomnik. Ženske, obisk ginekologa je priporočljiv.

Čustvenost zna danes malce mešati štrene. Ne prepustite se občutkom krivde, ne smilite se sami sebi. Naredite jasen načrt in mu potem sledite. Tako boste notranje trdni in zadovoljni.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Želim vam umirjen dan:)