Numerološki vpogled za 04.09.17

Ah, ta Merkur. Danes vam bo lahko ponagajal z motnjami v delovanju računalnika ali telefona, lahko se pojavijo zastoji na cesti. Predvsem ostanite mirni in ne pustite, da vas vodi strah. Vsem priporočam, da si postavite namero: „Moja namera je, da pridem varno, prijetno in pravočasno na xy…“; tisti, ki imate v svoji osebni numerični kodi števili 3 in 8 pa zraven še aktivirajte kodo zaščite. Zaupajte, da se bo vse dobro izšlo.

Tudi na finančnem področju vam bo tehnika „namere“ lahko v veliko pomoč. Vaše vizije in načrti se vam bodo v prihodnosti obrestovali, kljub temu, da trenutno stanje ni najbolj rožnato. Poslušajte svojo intuicijo, zaupajte, da se bo zgodilo in da boste pravočasno dobili prave ideje in informacije. Skupaj z jasno namero boste načrte uspeli uresničiti.

Na poslovnem področju boste danes polni idej; tako vi kot tudi vaš celoten tim. S povezovanjem idej v celoto lahko danes nastane povsem nov projekt, ki pa bo moral na izvedbo še malo počakati. Danes je dan za razvijanje idej, z uresničevanje pa počakajte do 10. septembra.

Kljub Merkurju bo danes pozitiven dan. Preplavljale vas bodo dobre misli, ki bodo vzbudile v vas dobre občutke. Vse to bo odlično vplivalo na vaše zdravje, saj dobri občutki sprožijo dobro počutje, ti pa zaupanje v prihodnost in optimizem.

Sodelovanje in porajanje novih idej se bo danes odražalo tudi na področju odnosov. V krogu družine in prijateljev se lahko še bolj povežete z igro JAZ SEM. Ne le, da se boste imeli lepo, ampak se bo hkrati okrepil občutek samospoštovanja vseh vpletenih na nezavedni ravni. Večja, ko bo samozavest vpletenih, bolj varni se bodo počutili, da izrazijo svoje mnenje in svoje ideje. Morda boste skozi druženje in igro skupaj našli nove ideje ali pa vam bodo dali podporo na novi poti. Ja, samozavest in samospoštovanje sta dve izjemni lastnosti, ki ju je vredno graditi in negovati. Posebnost te igre je, da zmagujete tudi, če zgubljate in vzbuja dobre občutke in še večjo povezanost.

Na ljubezenskem področju vam danes ne bo do stiskanja in crkljanja. Tudi tu boste bolj osredotočeni na razmišljanje in razglabljanje o zvezi in čustvih. To ne pomeni, da je z zvezo kaj narobe in da je treba na novo postavljati temelje. To le pomeni, da trenutno vezo lahko malce začinite in vnesete v zvezo element presenečenja. S tem ne mislim, da se skrijete, skočite izza omare in partnerja prestrašite :); govorim o presenečenju druge vrste. Opazujte svojega partnerja, razmislite, kaj si partner želi in ga potem presenetite z nečim, kar ga bo razveselilo. Enako velja tudi za vašega partnerja, zato se prej le pogovorita o tem. Če boste svojo energijo usmerili v opazovanje partnerja, vaju bo to ponovno zbližalo, predvsem pa bosta stopila iz kroga samoumevnosti in odtujenosti. Samski boste za resno vezo morali še malo počakati, vendar to ne pomeni, da sedaj sedite doma in čakate. Pojdite v družbo, spoznavajte nove ljudi, morda se celo včlanite v plesno šolo. Vse to vam ponuja nove priložnosti, da spoznate tisto pravo osebo.

Sodelovanje, pogovor in medsebojna pomoč vam danes lahko razširita obzorja in vam odprejo vrata, da stopite na novo pot. Dobre misli vzbudijo dobre občutke, ti sprožijo dobro počutje, vse to pa vodi v zaupanje v lepo prihodnost in optimizem.

Povzetek in oblikovanje: Tjaša G. Trilar