Numerološki vpogled za 03.09.17

Nedelja je dan za počitek in počitek je lahko tudi to, da odložite masko, ki jo nosite vsak dan in stopite ven iz vsakdanje rutine. Dan, ko si lahko dovolite, da naredite nekaj, kar vam ugaja. Bodite drzni, bodite ustvarjalni. Lahko so to malenkosti, ki jih drugače ne upate narediti – oblečete hlače ali obleko, za katero imate občutek, da ni vaš stil oz. ste zanjo prestari ali pa le spremenite način ličenja. Dovolite si biti edinstveni in barviti. In potem pojdite v družbo.

Na poslovnem področju bo vaša drznost  in ustvarjalnost zelo izrazita. Ko boste dovolili svoji edinstvenosti, ustvarjalnosti in ko boste drzni, boste kar naenkrat polni idej. Uporabite te ideje za zaključevanje starih zadev. Še posebej dobre ideje bodo danes prišle na dan, če boste delali v timu, vendar pa se ne podajajte v izvajanje novih projektov.

Tudi na finančnem področju boste s svojo delavnostjo in marljivostjo veliko pridobili, kljub temu, da bodo rezultati vidni nekoliko kasneje.

Druženje je priporočljivo tudi na področju prijateljstva. Če se danes odločite za obisk večje prireditve, kjer bo veliko ljudi, se lahko zgodi, da srečate prijatelje, ki jih že dolgo časa niste videli. Vendar bodite previdni. Ali bolje rečeno – pozorni, kakšne občutke v vas zbudi ta oseba. Tu ni pomembno ali ste jo videli le na daleč, pomembno je, da ob srečanju poslušate svoje občutke. Svoje misli, svojo intuicijo. Je bil občutek dober ali slab?

Tudi na ljubezenskem področju boste, predvsem vezani, danes bolj naklonjeni druženju. Boj vam bo ustrezalo pogovarjanje, kot intimno stiskanje, objemanje in romantika. Že res, da si boste samski želeli spoznati novega partnerja, vendar današnji dan res ni naklonjen temu. To ne pomeni, da ne boste nikogar spoznali; pomeni, da se iz tega verjetno ne bo razvilo nič resnejšega, trajnega ali dobrega. Morda je bolje, da se danes sprostite in le uživate v družbi.

Ste že slišali za igro JAZ SEM? Ker je današnji dan namenjen druženju, se držite tega tudi na področju odnosov z vašimi najbližjimi. Igranje igre „JAZ SEM“ vam bo dalo mnogo priložnosti, da si izmenjate različna mnenja in morda slišite, kako na določene stvari in dogodke gledajo vaši dragi. Tudi dopuščanje drugačnega mnenja in spodbujanje, da drugi izrazijo lastne misli je lahko za vas pomemben in velik korak. Vašo družino bo te vrste odprtost zelo povezala, svoja dognanja pa pa boste lahko prenesli tudi na poslovno področje, kjer boste s takim načinom delovali še bolj timsko.

Ja, danes je dan za druženje in dan, ko boste stopili iz cone udobja. Dan, ko boste naredili nekaj, kar si že dolgo želite, a si še niste upali. Ni pomembno, kako veliki so ti koraki, pomembno je, da jih naredite. Počutili se boste močnejši.

Povzetek in oblikovanje: Tjaša G. Trilar