Vzporedno z dnevom mrtvih, obujanjem spominov in postavljanjem novih temeljev, verjetno tudi občutkom izgube, bo prišel tudi občutek moči. Zaradi tega boste vse želeli narediti takoj in če kdo temu ne bo sledil, boste to vzeli popolnoma preresno. Občutek odgovornosti in pretiravanje s tem, lahko duši vašega partnerja, prav tako pa tudi vse ostale, ki so vam blizu. Vzemite vse skupaj s kančkom humorja, bodite bolj spontani, pa bo dan lepo stekel.

Pretirana skrbnost bo danes v ospredju tudi v odnosu z vašimi otroci in občutek bodo imeli, da jih dušite. Ste kdaj pomislili, da s svojo pretirano skrbjo, pravzaprav dajete vedeti, da jim ne zaupate? S takim vedenjem zasadite seme, da se niso dovolj dobri, pametni, sposobni, da ne zmorejo… Vse to so dvomi, ki bodo iz tega semena zrasli v mogočne vzorce, ki jih bodo ovirali na njihovi življenjski poti. Nihče ni popoln, tudi vi ne, zato jim dovolite, da delajo napaka in se iz njih učijo. Naj živijo svoje življenje, vi pa jim stojte ob strani in bodite tam, ko vas bodo potrebovali.

Ko boste postavljali nove temelje, iskali svoj jaz, boste morda ugotovili, da ste nekatere ljudi, sploh prijatelje, »prerasli«. Ali pa vam zaradi preteklosti vzbujajo občutek krivde. Dovolite si, da da se družite le s tistimi, ob katerih se počutite dobro in ki na vas vplivajo tako, da želite biti boljši. Boljši do sebe in do drugih.

Tudi na poslovnem področju se bo danes morda pokazalo, da se trudite za nekaj, kar ni vam namenjeno. Vzemite si čas in razmislite, kaj si resnično želite, šele nato pa začnite iskati možnosti in poti, kako bi to lahko dosegli. Pomembno je, da ste vztrajni, se dobro organizirate in imate pogum – s tem lahko dosežete veliko več, kot ste si upali sprva pomisliti. Temu bo sledilo tudi vaše finančno stanje in se vam bo poznalo na računu. V pozitivnem smislu ? .

Posvetimo se še zdravstvenemu področju. Danes bodite posebej pazljivi srčni bolniki in vsi, ki imate težave s kostmi ( hrbtenca, glava). Emily za danes svetuje: »Obvezno vzemite vsako uro en »nežnopirin« – vsako uro si povejte en prijazni in spodbudni stavek. Npr.: Moj svet skrbi zame… Vedno me ima nekdo rad… Sem čudovita oseba… Ljubim življenje in življenje ljubi mene… Poskusite. Ti nežnopirini imajo podaljšano delovanje in delujejo na srce in možgane ter krepijo radost do življenja.« ?

Dan bo energijsko močan in namenjen postavljanju novih temeljev. Ne prevzemajte nase vse odgovornosti tega sveta in razmislite, kaj je res vaša odgovornost, do koga in do kje sega. Nikar pa v njenem imenu ne posegajte v svobodo drugega. Spustite stvari, ki niso vaše.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Lep dan 🙂