Prihaja nov naval energije in s tem moči ter želje po delovanju, posledica tega pa bo vaša impulzivnost. Tako velik dotok sveže energije daje dober občutek, spodbudi željo po tem, da bi pokazali, kaj zmorete. Želeli boste blesteti, po drugi strani, pa boste nestrpni. Vse boste hoteli takoj, zato boste skočili, še preden boste sami vedeli kam. Previdno danes na cesti, saj vam prav ta impulzivnost lahko pridela kakšno kazen ali škodo na avtu. To vas res zna udariti na finančnem področju. Zato preden se kam odpravite s svojim jeklenim konjičkom, aktivirajte kodo zaščite:« Za odrešitev in harmonični razvoj vseh, aktiviram kodo zaščite za vse udeležence v prometu in zase – 71931 ter varne vožnje 11179.«. Tudi če ne verjamete v delovanje števil, lahko to naredite. Vzame vam le nekaj sekund časa, pridobite pa lahko veliko.

Na poslovnem področju boste danes zelo aktivni, poleg tega pa še neposredni in direktni. Brez težav boste povedali, kakšne so vaše želje. Dan je odličen za pošiljanje prošenj ali predlogov. Dan ni primeren za podpisovanje pogodb ali za dogovarjanje glede podrobnosti. Se pa boste danes z lahkoto lotili stvari, ki ste se jim že nekaj časa izogibali.

Posledica impulzivnosti in direktnosti bo tudi to, da boste svojim dragim hitro izrekli besede, ki jih kakšen drug dan ne bi. Če pride do tega, boste ali pridobili ali pa dobili vrnjen udarec, ki vam bo vzel sapo. Namesto direktnega nastopa, raje poskusite s prošnjo.

Enako velja tudi na področju prijateljstva. Brezkompromisno boste danes pripravljeni enemu od njih povedati, kaj si o njem v resnici mislite. Previdno – energije današnjega dne so razdiralne, za vašimi besedami pa bo ostalo le razdejanje in zlomljeno srce.

Partnersko področje – previdnost bo tudi tu zelo dobrodošla. Na površje bo »usekala« vaša trma in želeli boste, da bi bilo vse po vaše. Zaradi viška energije, boste skušali stvari postaviti na svoje mesto, tudi partnerja. Naj vas trma danes ne vodi v nepremišljena dejanja, sploh ker jih boste lahko že jutri, obžalovali. Na veliko pa se bo dogajalo samskim – danes je dan za zabavo, blesteli boste. Polni boste ognja in ves čas v središču dogajanja. Pa vendar danes ni veliko možnosti, da najdete osebo, s katero bi svoj ogenj delili.

Impulzivnost, hitro odzivanje in velika aktivnost lahko vodijo do poškodb, zato ne divjajte brezglavo naokrog. Odvečno energijo pokurite na drug način – recimo s športom, pa še nekaj dobrega boste naredili za svoje zdravje.

Nova doza energije vam bo dala notranjo moč in občutek, da je tudi nemogoče mogoče. Stvari se boste lotili z veliko volje in navdušenja. Previdno danes na cesti in z besedami.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Srečno 🙂