Numerološki vpogled 03.12.17

Pripnite varnostne pasove, kajti današnji dan bo precej divji. To bo posledica večih dejavnikov – polne lune, Merkur se obrnil v retrogradno smer, kot da to ni dovolj, pa današnjemu delu kraljujeta še dve števili, ki nimata nič skupnega, pa še nagajata si radi: 3 in 7. Dan bo zato v znamenju ogromne zmede na čustvenem področju, kaotičnega nemira, preobčutljivosti, notranjih napetosti, onemogočena bo tudi komunikacija. Če vam danes »počaka« telefon, ali računalnik, karkoli tehnološkega – ne živcirajte se, ker to ne bo pomagalo. Globoko vdihnite in izdihnite, zraven pa si aktivirajte nize: 444 (nemoteno delovanje aparatov), 1888948 (transformacija negativnega v pozitivno) in 11179 ( za varno vožnjo).

Današnja notranja napetost se bo verjetno najbolj poznala v odnosih, zato bodite izredno previdni pri komunikaciji. Kaj hitro so vaše besede lahko preostre. Zavedajte se, da je današnja notranja napetost posledica preteklih občutenj nezadovoljstva, ki so se dolgo časa nabirale v vaši notranjosti; da so posledica različnih preteklih situacij in da so povezane z različnimi ljudmi. Situacija ali oseba, ki bo to danes sprožila, si res ne zasluži, da vse to zlijete nanjo. Predelajte to pri sebi, nežno in na način, da tega vaši najdražji ne bodo občutili na svoji koži.

Iskanje, kaj je  lažno in umetno na partnerskem področju, bo močno, vendar boste le  tako kasneje lahko vzpostavili bolj pristno harmonijo v odnosu. V vsakem odnosu pride do manjših kriz, ki so lahko tudi pozitivne, saj vas vzpodbudijo k spremembam. Morda boste ob tem kaosu občutili tesnobo in željo, da bi se o tem pogovorili s partnerjem. Vendar danes res ni dan za reševanje in postavljanje novih temeljev, zato danes le opazujte in zaznavajte, kakšno je dejansko stanje. Spremembe, odločitve, rešitve pridejo na vrsto kakšen drug dan.

Na poslovnem in materialnem področju danes ne začenjajte ničemer novim, če želite da kasneje daje materialne, finančne in poslovne rezultate. Na poslovnem se osredotočite idejam in poskušajte prepoznati, kaj je dobro in kaj ne, kaj deluje in kaj ne, kaj vam daje rezultate in kaj ne. Raziščite, kaj je potrebno prenoviti ali spremeniti, izboljšati ali celo opustiti. Vendar o tem danes samo razmišljajte, aktivno delovanje danes res ni priporočljivo. Je pa danes uspešnost mogoča na področju zdravljenja in prenavljanja. To velja za bioenergetike, energijska zdravljenja ( reiki), nagrade pa bodo prišle kasneje.

Na finančnem področju je celoten mesec december manj naklonjen nakupom nepremičnin ali zadevam, ki jih želite imeti v last trajno. Če je nakup nujen, kupite z namenom, da boste obnavljali ali prenavljali. Tudi na tem področju se danes bolj posvečajte idejam in razmišljanju, kaj in kako naj bi zadeve delovale v prihodnosti. Je pa danes ugoden dan, da začnete z izobraževanjem ali se odločite za obisk seminarja ali delavnice. Ne spuščajte se v pomembne razgovore, ne rešujte nakopičenih težav. To pride kasneje.

Na prijateljskem področju bo danes dan, ko se bo pokazalo, kdo je pravi prijatelj in kdo gre lahko svojo pot. Zaradi ostrega jezika, lahko pride do prekinitve prijateljstva ali napetosti v odnosu. Pa vendar – je ena napaka res dovolj, da se prijateljstvo prekine? Če do tega pride, je to morda znak, da je bilo prijateljstvo prazno, lažno ali umetno. Taka razmerja vas le ovirajo.

Morda boste danes občutili večjo notranjo napetost, nemir ali tesnobo, zato boste bolj občutljivi in razdražljivi. Umirite se, poiščite vzroke za nemir, iščite rešitve, vendar ne ukrepajte. Bodite potrpežljivi in nežni do sebe, pa tudi do drugih.

Želim vam mirno nedeljo, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.