Nogometni dogodek je uspel

Včerajšnja revialna tekma med nogometaši NK Triglav & prijatelji : All-Stars Gorenjska

Včeraj se je na stadionu v Kranju odvil humanitarni dogodek, na katerem si zbirali hrano za Materinski dom Gorenjske in Varno hišo Gorenjske.  Na tekmi sta se pomerili dve ekipi, NK Triglav & prijatelji in All-Stars Gorenjskase, tekma pa se je končala z rezultatom 2:3.

Že v prvem polčasu je ekipa All-Stars Gorenjska, ki so jo sestavljali trenerji, predsedniki in igralci klubov iz celotne Gorenjske povedla, na začetku drugega polčasa pa je ekipa NK Triglava & prijatelji znižala zaostanek. Nasprotnikom je uspelo še enkrat premagati vratarja, kar jim je na koncu tudi prineslo zmago.

Po končani tekmi so se nogometaši, ki jih je bodrilo kar lepo število gledalcev, zbrali v klubskih prostorih NK Triglav, da so se po igri v težkih pogojih okrepili. Tam jih je nagovoril predsednik nogometnega kluba Kluba Triglav, Beno Fekonja in se jim zahvalil, da so se odzvali povabilu. Pri tem je izpostavil, da je že čas, da vsi nogometni klubi Gorenjske končno začno dihati s istimi pljuči, saj lahko le tak način delovanja dvoigne kakovost in jih pripelje do stalnega prvoligaša.

Košarka

Včeraj so košarkarji v drugi slovenski košarkarski ligi odigrali dve tekmi 11. kroga. V športni dvorani Ježica so košarkarji LTH Castingsa s 74:63 premagali domače košarkarje Parklji, v športni dvorani Lucija pa so košarkarji Portoroža s 85:64 premagali košarkarje Binox Medvode.

Odbojka

Včeraj so odbojkarji kranjskega Triglava v Murski soboto odigrali povratno tekmo ¼ finala Pokala Slovenije. Tekmo z odbojkarji Panvita Pomgrad so še drugič dobili. Prvo tekmo v Kranju so Kranjčani dobili s 3:0, tokrat je bilo 3:2.

Jože Marinček