Nogomet: Triglav z dvema novima igralcema

Nogomet

Nogometaši kranjskega prvoligaša NK Triglav bodo danes odigrali svojo zadnjo peto pripravljalno tekmo pred začetkom nove tekmovalne sezone 2019 – 2020, ki se bo začela v soboto s igranjem tekme prvega kroga proti aktualnemu prvaku Maribor v Mariboru. Peto pripravljalno tekmo bodo danes odigrali na nogometnem igrišču športnega centra Kranj s nogometašem drugoligaškega kluba NK Roltek Dob. Tekma se bo začela ob 18h.

Nogometašem kranjskega prvoligaša NK Triglav se je sedaj uradno priključil tudi Španec Victor Aliaga Verdu. To je prvi Španec v bordo belem dresu, gre pa za 21-letnega igralca iz Barcelone, ki je igral za katalonski klub Cerdanyola. Trener Dejan Dončič ga bo predvideno dal v postavo že v soboto, ko bodo Kranjčani gostovali v Mariboru na igrišču Ljudski vrt.

V klubu pa je tudi druga poletna okrepitev. Gre za 22-letnega Elvedina Herića, rojenega v Nemčiji, ki pa je zadnjo sezono odlično odigral za avstrijskega drugoligaša Kapfenberg in bil eden njihovih najboljših nogometašev. Bil je tudi član mladinske reprezentance Bosne in Hercegovine, prvo profesionalno pogodbo pa je podpisal s kubom FK Sarajevo.