Kdo bo vodil člansko ekipo kranjskega NK Triglav

Pri članih kranjskega NK Triglava, ki so po uspehu s uvrstitvijo v višji rang tekmovanja, trenutno na odmoru in bodo s pripravami za novo tekmovalno sezono začeli v ponedeljek, je že prišlo do ene spremembe.

Člansko ekipo bo v sezoni 2017 – 2018 vodil Anton Žlogar. Dosedanji strateg Siniša Brkič se bo tako lahko popolnoma posvetil nalogam športnega direktorja, ki terjajo pozornost celotnega človeka. 39 – letni Izolčan je nogometno kariero začel v matičnem klubu Izola,
kasneje pa je na članski ravni igral še za Primorje, Gorico in Olimpijo. V tujini je največ časa preživel na Cipru, tam je nastopal za Enosis, Anorthosis, Omonio in Alki iz Larnake. Pred zaključkom kariere aktivnega igralca je zaigral še za italijanski Pordenone in zamejski Kras. Bil je tudi član slovenske reprezentance, za katero je nazadnje igral marca 2009. Za člansko izbrano vrsto je odigral 37 tekem in dosegel zadetek, 3. septembra 2005 je zadel proti Norveški. Trenersko kariero je začel leta 2014 pri Krasu, v minuli sezoni pa je vodil NK Brda v 2.slovenski nogometni ligi.

J.M.