NK Triglav ima novega člana

Hokej

Sinočnja tekma hokejskega državnega članskega prvenstva, med hokejisti HK SŽ Olimpije in kranjskega HK Triglava, se je v ledeni dvorani hale,Tivoli v Ljubljani končala z rezultatom 5:0 za hokejiste HK SŽ Olimpije.

Tekma med hokejisti HK MK Bled in HDD SIJ Acroni Jesenice pa se je sinoči v ledeni dvorani Bled končala z rezultatom 3:6 za hokejiste HDD SIJ Acroni Jesenice.

Nogomet

Danes, s pričetkom ob 15h, se bo na nogometnem igrišču športnega centra Kranj odigrala prva četrtfinalne tekma Pokala Slovenije med nogometaši kranjskega Triglava in Gorice. Prvo tekmo četrtfinala odigrali še nogometaši Celja in Mure.


NK Triglav Kranj ima novega člana. Orli bodo v nadaljevanju igrali z novo močjo, med bordo – bele se je preselil Darko Zec. 28-letni Ljubljančan je po osnovni nogometni izobrazbi branilec, dokazal pa se je tudi kot zadnji vezist. V svoji dolgi in plodni prvoligaški karieri je nastopal za NK Domžale in NK Rudar Velenje, bil pa je tudi član
mladinskih reprezentanc Slovenije. Darko Zec je sicer produkt akademije ljubljanske Olimpije, še pred prehodom v člansko konkurenco pa se je pridružil Domžalam, s katerimi je kasneje postal tudi državni in pokalni prvak. Njegov zadnji klub je bil NK Rudar Velenje, v Prvi ligi Telekom Slovenije je zbral 189 nastopov in dosegel 11 zadetkov.

Jože Marinček