Nedeljski športni pregled

Nogomet

Nogometaši v prvi slovenski nogometni ligi Telekom so včeraj odigrali dve tekmi 29.kroga. Na nogometnem igrišču štadiona Ob jezeru v Velenju so nogometaši Domžal z 1:2 premagali domače nogometaše Rudarja, zadetka za Domžale pa sta dosegla Senijad Ibričič in Tilen Pečnik. Tekmo so včeraj odigrali tudi nogometaši Aluminija in kranjskega Triglava. Tekma se je končala z zmago domačega Aluminije s 2:1, Kranjčani so sicer povedli v 39 minuti s zadetkom Davida Tijaniča. Danes bodo nogometaši odigrali še preostale tri tekme. Ob 14-tih jo bodo začeli nogometaši Gorice in Celja, ob 16-tih nogometaši Mure in Maribora, ter ob 18-tih še Olimpije in Krškega.

Šest tekem 25.kroga so včeraj odigrali nogometaši v drugi slovenski nogometni ligi. Nogometaši Roltek Dob so na nogometnem igrišču športnega parka Dob s nogometaši Rogaška tekmo končali neodločeno 2:2. Danes bodo nogometaši odigrali še dve tekmi. Ob 13h jo bodo na nogometnem igrišču športnega parka Radomlje začeli nogometaši Kalcer Radomlje in AŠK Bravo..

Dve tekmi 22.kroga so včeraj odigrali nogometaši v tretji slovenski nogometni ligi center. Na nogometnem igrišču športnega parka Šenčur se je tekma med nogometaši Tinex Šenčur in Sava Kranj končala z neodločenim rezultatom 1:1. Danes bodo nogometaši odigrali še dve tekmi. Ob 11h jo bodo začeli nogometaši Brinje Grosuplje in Žiri, ob 17h pa še nogometaši Komenda in Bled Hirter.

Nogometaši v gorenjski nogometni ligi so včeraj odigrali tekme 15.kroga. Strelci so bili zelo razpoloženi, doseženi pa so bili naslednje rezultate: Visoko : Polet 3:1, SIJ Acroni Jesenice : Velesovo 7:0, Bohinj : Bitnje dobrozasenci.si 4:2, Zarica Kranj : Šobec Lesce 0:2, Škofja Loka : Britof 2:9 in Niko Železniki : Preddvor 4;0. Vodi Bohinj s 40 točkami, drugi je Šobec Lesce 39 točk, tretja pa je Škofja Loka s 26 točkami..

Rokomet

Včeraj so rokometaši v rokometni ligi NLB v skupini razvrstitev od prvega do šestega mesta odigrali tekme 5.kroga. V športni dvorani Poden v Škofja Loki so rokometaši RD Urbanscape Loka z 32:28 premagali rokometaše RD Koper 2013.