Našli utopljenca

Radovljiški policisti so danes dopoldan obravnavali smrt starejšega moškega, ki so ga našli utopljenega, čeprav je bila voda na mestu utopitve plitva. Negibnega so opazili na gladini, kljub prvi pomoči in daljšemu oživljanju pa je umrl na kraju. Odrejena je bila obdukcija. Gre za državljana Slovenije. Tuja krivda je izključena.

Kranjski policisti so včeraj v Čirčah obravnavali dve nesreči, ki sta se zgodili ena za drugo.  Najprej sta zaradi prekratke varnostne razdalje trčila voznik in voznica, takoj za njima pa  potem zaradi neprilagojene hitrosti še voznik traktorja in osebnega avtomobila. Voznika,
ki sta povzročila nesreči, se nista uspela pravočasno ustaviti za udeležencema pred njima. V nesreči je na srečo nastala samo materialna škoda.
Včeraj se je pripetila hujša nesreča na gorenjski avtocesti. V nesreči se je huje poškodoval  voznik kombija, ki je z vozišča zapeljal v obcestni jarek in v vozilu v jarku ukleščen obstal do prihoda gasilcev. Gasilci so voznika rešili s tehničnim posegom, reševalci pa so ga zaradi poškodb odpeljali v zdravstveno ustanovo.

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali tudi dve nesreči v gorah. Na planini Suha si je pohodnik pri sestopu poškodoval nogo, na Ratitovcu pa je planika zdrsnila na kamnu in se ravno tako poškodovala. Obakrat so posredovale reševalne ekipe in vojaški helikopter.