Napovednik in torkov športni utrip

Hokej

V mednarodni hokejski ligi IHL bodo hokejisti danes odigrali nove tekme.

  • Ob 18h bodo tekmo v ledeni dvorani Celje začeli hokejisti HK ECE Celje in HK MK Bled,
  • ob 19-tih bodo tekmo v Zagrebu s hokejisti KHL Medveščak začeli še hokejisti kranjskega HK Triglava.
  • Ostali današnji pari so še HK Playboy Slavija – HDK Maribor, KHL Zagreb – SKHL Crvena zvezda in HK Vojvodina – KHL Mladost.

Tekmi HK ECE Celje – HK MK Bled in HK Playboy Slavija – HDK Maribor bosta šteli tudi za državno člansko prvenstvo.

Nogomet

Včeraj so nogometaši Naklega in Zarice Kranj odigrali tekmo 2. kroga članskega Pokala Medobčinske nogometne zveze Gorenjske – Kranj. Tekma na nogometnem igrišču Naklo se je končala z rezultatom 0:3 v korist nogometašev Zarice Kranj.

Danes bodo nogometaši Preddvora in Niko Železniki odigrali še zadnjo tekmo 2. kroga Pokala Medobčinske nogometne zveze Gorenjske – Kranj. Tekma na nogometnem igrišču Za žago v Preddvoru se bo začela ob 16h.

V gorenjski nogometni ligi pa bodo danes nogometaši odigrali tri prestavljene tekme 4. kroga. Ob 16h bodo tekmi začeli nogometaši JuRenta Bitnje in Žiri, ter Kondor Godešiča in Britofa, ob 18h pa še nogometaši Royal Sporta DLN in Škofja Loke.

Odbojka

Danes bodo odbojkarice odigrale tekme 3. kroga Pokala Slovenije. Ob 18h bodo tekmo z odbojkaricam Pirana v športni dvorani Zlato polje začele odbojkarice ŽOK Triglava, ob 19.30 pa bodo tekmo v Osnovni šoli Ihan pri Domžalah začele še odbojkarice Domžalske mašine in ŽOK Triglava II.