Na nogometnih igriščih se dogaja

Liga Telekom

Včeraj so tekmo 3. kroga v prvi slovenski nogometni ligi Telekom odigrali nogometaši Krškega in kranjskega Triglava. Tekma, odigrana na nogometnem igrišču
štadiona Matije Gubca v Krškem, se je končala s rezultatom 1:1.

Za Triglav je zadetek dosegel Matej Poplatnik v 14. minuti, ko je z izkoriščeno enajstmetrovko Triglav popeljal v vodstvo 0:1. Izenačil je Miljan Škrbič v 56. minuti.

Danes bodo nogometaši odigrali še eno tekmo 3. kroga. Ob 20.20 uri bodo tekmo na nogometnem igrišču Ljudski vrt v Mariboru začeli nogometaši aktualnega državnega prvaka Maribora in velenjskega Rudarja.

Druga liga nogometnega tekmovanja

Drugoligaško nogometno tekmovanje bo letos še kako zanimivo. Liga se je z desetih klubov razširila na šestnajst. V tekmovanju, kjer se klubi borijo za vstop med najboljše, pa so tudi klubi iz tradicionalno nogometnih pokrajin.

Atraktivnost tekmovanja so tako prepoznali pri Sportklubu, kjer bodo pripravili dvajset prenosov v sezoni, še najmanj dvajset tekem pa si boste lahko ogledali tudi v spletnih prenosih, saj bo s prenosi na svojih spletnih platformah nadaljevala tudi Nogometna zveza Slovenije.

Drugoligaški ples se pričenja v petek, 4. avgusta, kose bosta ob 20. uri pred kamerami Sportkluba pomerila Nafta 1903 in Roltek Dob, v drugem krogu pa si bodo nogometni navdušenci lahko ogledali kar dve tekmi – Mura in Kalcer Radomlje na Sportklubu, ter
Jadran Dekani in Brežice Terme Čatež na NZS.si.

J.M.