Med pretepom izvlekel nož

Kranjski policisti so v centru mesta danes ponoči obravnavali kršitev javnega reda in pretep med tremi osebami. V dejanju je bil glede na zbrana obvestila uporabljen tudi nož. Vsi trije udeleženci so utrpeli telesne poškodbe in jim je bila nudena zdravniška pomoč. Po prvih podatkih policije gre pri dveh udeležencih za lažje poškodbe. Policisti proti vsem trem vodijo postopek in še zbirajo obvestila.

Gorenjski policisti so čez vikend obravnvali sedemnajst prometnih nesreč, ena oseba je bila poškodovana. Gre za nesrečo v Tržiču, v kateri je voznik z osebnim avtomobilom pri vključevanju v promet izsilil prednost vozniku skuterja. Mopedistu so policisti skuter zasegli, ker ni imel vozniškega dovoljenja, vozilo pa tudi ni bilo registrirano.

Kranjski policisti so na podlagi prijave nezanesljive vožnje iz prometa v petek popoldan  izločili voznika z 1,03 mg/l alkohola. Zaradi hujšega prekrška proti vozniku poteka prekrškovni postopek.
V Kranju so policisti v petek zgodaj zjutraj ustavljali voznika avtomobila  slovenskih  registracij, ki ga je vozil tujec. Vključenih je bilo več policijskih patrulj, ustavljanje pa se je začelo zaradi vožnje v temi brez luči. Voznik se je sam »ujel« na Hujah, ko je pripeljal do  točke, od katere ni več mogel nadaljevati vožnje. Zaradi več prekrškov proti njemu poteka prekrškovni postopek.
Radovljiški policisti so od poštenega najditelja včeraj sprejeli najden denar in z njim ravnali  v skladu s predpisi o najdenih stvareh. Denar so kasneje vrnili lastniku.
Škofjeloški policisti so včeraj dopoldan obravnavali požar v kurilnici stanovanjskega objekta. Nastala je materialna škoda. Enaoseba je bila odpeljana na preventivni zdavniški pregled. Še en požar so policisti obravnavali popoldan. Vnele so se saje v dimniku. Škoda pri tem ni nastala.
Policisti so v zadnjih dveh dneh obravnavali tri dogodke na smučiščih. V dveh primerih gre za nesrečo, v kateri sta smučarja padla sama. V tretjem dogodku pa za nesrečo, v kateri sta se smučarja s smučmi zapletla pri zapuščanju sedežnice. Ena oseba se je po podatkih
policije pri tem poškodovala.