Med prepirom je prišlo do streljanja

V Škofji Loki je bil včeraj zvečer prijavljen prepir med več osebami na javnem kraju, pri čemer je prišlo do streljanja. Do sedaj ni bilo ugotovljeno, da je kdo poškodovan. Policisti izvajajo aktivnosti za razjasnitev dogodka in zbirajo obvestila o vpletenih osebah.

Kranjski policisti so včeraj obravnavali moškega, ki je občana izzival k pretepu, ob prihodu policije pa je kraj poskušal zapustiti. Policisti so ga prijeli in ga obravnavajo zaradi kršitve javnega red in odklona preizkusa alkoholiziranosti po vožnji s kolesom. Moškega so policisti pridržali.
Jeseniški policisti obravnavajo moškega, ki je v gostinskem obratu z nasilnim vedenjem do občana kršil javni red in mir, pri njem pa preverjajo tudi elemente kršitve predpisov o zaščiti živali zaradi spuščenega psa. Poškodovan ni bil nihče.                                Škofjeloški policisti so včeraj s kazensko ovadbo na okrožno sodišče privedli moškega, ki je osumljen kaznivega dejanja zoper življenje in telo z napadom in povzročitvijo telesnih poškodb drugi osebi. Osumljenec je v torek oškodovanca, s katerim se poznata, brez povoda napadel na javnem kraju in ga poškodoval po različnih delih telesa. Za nasilna dejanja so ga v preteklosti že večkrat obravnavali. Policisti so osumljenca pridržali in
ugotovili elemente ponovitvene nevarnosti. Zanj je bil odrejen pripor.