Kranjski hokejisti z visoko zmago v ligi IHL

Hokej

Včerajšnjo prestavljeno tekmo 16. kroga v mednarodni hokejski ligi IHL, med hokejisti kranjskega HK Triglava in novosadske HK Vojvodine, so v ledeni dvorani Zlato polje z 9:2 dobili hokejisti HK Triglava. Med strelce se je trikrat vpisal Anže Terlikar, dvakrat sta se vpisala Miha Vilfan in Anže Prostor, po enkrat pa še Krištof Potočnik in Žan Zupan. S 44 osvojenimi točkami hokejisti HK Triglav tudi vodijo na lestvici, hokejisti HK MK Bled so z 21 točkami šesti.

Nogomet

Včeraj so nogometaši v prvi slovenski nogometni ligi Telekom odigrali še dve tekmi 18. kroga, saj je bila tekma Ankaran Hrvatini – Aluminij prestavljena. Derbi kroga med nogometaši Domžal in Olimpije so z 1:0 dobili nogometaši Domžal. Tekmo v Krškem so proti nogometašem Celja domačini dobili z 1:0.

Po nepopolnem odigranem 18 krogu so v vodstvu nogometaši Maribora s 43 točkami, na drugem mestu je Olimpija s 40 točkami, Domžale so z 31 točkami tretje, Triglav s 14 točkami pa je predzadnji deveti.

Prestavljeno tekmo 17. kroga v drugi slovenski nogometni ligi med nogometaši Kalcer Radomlje in Mure so včeraj s 3:0 dobili nogometaši Mure, ki vodijo v ligi s 44 točkami, na drugem mestu je Drava Ptuj s 27 točkami, Kalcer Radomlje so z 31 točkami peti, Roltek Dob je deveti s 23 točkami, Zarica Kranj pa je enajsta s 17 točkami.

Jože Marinček