Kradel vse, kar mu je prišlo pod roke.

Slika: PU Kranj

Kranjski policisti so v petek obravnavali prijavo suma tatvine iz stanovanjskega objekta. Prijavo je podala občanka, ki je v stanovanju zalotila neznanega moškega. Odtujil je oblačila in kolo. Policisti so moškega izsledili in ga pridržali. Sumijo ga, da je na območju
Jezerskega izvršil več tovrstnih tatvin. Nekaj nakradenih predmetov so mu policisti tudi zasegli in iščejo lastnike teh predmetov.

Policisti so čez vikend obravnavali petnajst prometnih nesreč, tri osebe so bile poškodovane. Najhuje je bili danes na avtocesti proti Jesenicam, kjer se je voznik po trčenjih v odbojno ogrado prevrnil, osebni avtomobil pa je ob tem zagorel in pogorel. Požar so pogasili gasilci. Udeleženca nesreče sta bila s kraja odpeljana v zdravstveno ustanovo. Po podatkih policije je eden huje, drugi pa lažje poskodovan. Na Bledu so policisti obravnavali trčenje med avtobusom in osebnim avtomobilom. Voznik avtomobila je s kraja nesreče odšel. Policisti so ga izsledili in ga obravnavajo zaradi povzročitve prometne nesreče in vožnje pod vplivom alkohola. Poškodovan ni bil nihče.