Živjo ponovno! 😊 Kako ste? Se vam vaši dragi kaj javljajo iz Neba? Pri meni so precej redni, nikoli ne izpustijo možnosti, da bi mi kaj povedali. In tudi tokrat je ne izpuščajo, da lahko povedo nekaj na temo novega leta.

 

Kot verjetno že veste, v dušnem svetu časa ni. In imamo tako imenovano ”novo leto” kot preskok samo na Zemlji. Ampak ali je res to nek mejnik, ki bi pomenil veliko? Je to res mejnik, po katerem smo lahko ljudje drugačni, se obnašamo drugače, delamo drugačne izbire? Vse novoletne zaobljube, ki so na koncu žal povod za žalost, razočaranje, morda celo depresijo. Je novo leto torej res samo po sebi tako pomembno? Pomislite sledeče: vsak ima svoj rojstni dan – takrat se je začelo življenje na Zemlji (čeprav duše pravijo, da se življenje začne v mama hotelu ob spočetju), ampak od takrat ga pač ljudje štejemo. Najprej koliko ur smo stari, potem dni, tedni, meseci, leta. Torej ob vsakem ponovnem datumu, ko se spomnimo svojega rojstva, praznujemo pravzaprav začetek novega leta našega življenja. Nekega dne sem duše prosila, naj mi sestavijo voščilo za mojo prijateljico, ki je imela rojstni dan. In veste, kaj sem zapisala? »Obilo vsega dobrega v novem letu tvojega življenja.« Takrat sem začela resno razmišljati, da se moram pogovoriti z dušami glede tega. Vse zapisano so izsledki tega klepeta z njimi. Dušam je pomembnejše ”novo leto” ob naši obletnici rojstva.

Kar pa zadeva zaobljub in sprememb, ki jih sklenemo narediti v novem koledarskem letu, pa duše pravijo, da je to povsem in samo navada. Naučeni smo bili, da se pač ob novem letu sklepajo novoletne zaobljube, da se poslavljamo od preteklih zadev itd. A duše imajo tudi na to temo svoje mnenje, s katerim se, morem priznati, popolnoma strinjam. Za spremembo, ki jo želimo pri sebi doseči, morda v svoje življenje vpeljati nekaj novega, skratka, karkoli si želimo in velikokrat to pade pod ”novoletno zaobljubo”, moramo storiti takrat, ko smo na to pripravljeni. Najprej odločitev in nato dejanje. Eden izmed prvih stavkov, ki so mi ga duše predale na začetku mojega zavestnega klepetanja z njimi, se glasi: »Če želiš spremembo jutri, naredi prvi korak danes.« Ja, danes. Ne čakaj na novo leto, ne čakaj na ponedeljek, ne čakaj na jutri. Danes ga naredi. To je lahko aktiven korak, na primer, da začnemo z neko vadbo že danes, lahko je pasiven, na primer, da o nečem poiščemo informacije, ki nam bodo prišle prav kasneje. Danes, v tem trenutku je pravi čas, da začnemo. Če smo na spremembo, cilj, pomislili, potem smo že pripravljeni, da gremo v akcijo. Si ob tem pomislil/a na svoje ”novoletne zaobljube”? Ne čakaj na 1.1.2023, zdaj je pravi čas! Tri štiri, akcijaaaa! 😉

Vir: Meri Verdinek

In še napoved so duše obljubile. Pa jih vprašajmo, kaj želijo napovedati…..

»Pozdrav iz Neba, naša današnja napoved vas bo zagotovo presenetila. Ne bomo napovedali konca tega in onega, ne bomo napovedali začetka tistega ali onega. Ne, napovedati vam želimo, da bo vsak vaš trenutek na Zemlji točno tak, kakršnega boste skreirali. Točno takšen bo, kot boste dopustili da bo, točno takšen, kakršnega boste živeli. Danes se odločite, kaj želite jutri in danes storite vse, da se to jutri uresniči. Ne skrbite, tudi v zemeljskem novem letu bomo ob vas, vam pomagali, le obrnite se na nas, da nam tako omogočite dostop. Malo smo vas pohecali, je tako? Ste pričakovali drugačno napoved? Ne moremo vam je dati in tudi ne bi si je želeli, saj si želimo, da se zavedate, da ste sami kreatorji vsega kar želite, da ste, da živite, da izkušate. Radi vas imamo in želimo vam obilo lahkotnosti ter zaupanja. Objem iz Neba.«

Nimam kaj dodati. Tudi jaz vam želim enako. Predvsem slednjega – zaupanja, da zmorete, zaupanja, da bo vse, kot mora biti.

Kdor pa potrebuje objem le naj zapre oči in ga začuti. Ta hip…

Za vas sem stik z dušami, Meri Verdinek.

Vir: Meri Verdinek

Članek prvotno objavljen na portal Notranjska, za katerega piše Meri Verdinek

Kolumna je avtorsko delo posameznika.