Kamion se je zagozdil

Radovljiški policisti so včeraj v Zalošah obravnavali voznika tovornega vozila slovenskega  prevoznika, ki se je zaradi neupoštevanja prometne signalizacije in večjih dimenzij vozila zagozdil pod streho stanovanjskega objekta. Posredovati so morali tudi gasilci GARS Kranj, ki so odstranili žlebove in strešne kljuke ter s tem pridobili prostor za nadzorovano vzvratno vožnjo. Vozilo so odvlekli stran od objekta in iz naselja.

Škofjeloški policisti so obravnavali prijavo nasilja moškega nad žensko. Policisti so ugotovili, da je moški pod vplivom alkohola udaril žensko. Proti kršitelju poteka prekrškovni postopek zaradi nasilja v družini, obveščen bo tudi pristojni center za socialno delo.

V Zmincu je bila najdena stara neeksplodirana bomba. Postopek odstranitve nevarnega predmeta so prevzeli strokovnjaki Civilne zaščite. Policisti opozarjajo, da se predmetov, ki dajejo videz bomb, granat ne dotikate, lokacijo najdbe pa čim prej javite Centru za obveščanje na številko 112 ali Policiji na številko 113.